Nekategorisano

EKSKLUZIVNA ISPOVIJEST AVE KARABATIĆ: Bila sam na liječenju, JEDVA SAM PREŽIVJELA

Ava Karabatić ekskluzivno za Estrada.ba govori o svom najtežem periodu u svom uživotu.

Koliko ste vremenski imali problem s alkoholom?

–Problem s alkoholom imala sam dvije godine, sada s ponosom mogu reći da sam izašla kao pobjednik nakon svega. Sve je počelo kada sam se preselila nazad u Split iz kojeg sam otišla s 19 godina na studij u Zadru. Živjela sam divan život, radila na dvije televizije u Beogradu, izdala knjigu, bila politički angažirana, imala divnu vezu. Onda se sve srušilo, u tridesetim sam počela piti, svima otvoreno kažem da je ti zlo, demon.

Kako ste se odlučili za liječenje?

-Na liječenje sam se odlučila u zadnji tren, po meni spasonosan. Pila sam sama svaki dan, bio je period da nisam tri mjeseca izašla iz kuće. Otac mi je bio velika podrška, podrška mi je u svemu. Dogovorio mi je susret s najboljim psihoterapeutom u Hrvatskoj, s doktorom Mrazom, koji mi je preporučio ostrvo Rab, koje mi je doslovno spasilo život.

Koliko je teško shvatiti i priznati sebi da je potrebna stručna pomoć?

-Iz ove perspektive meni je lako govoriti, ali kada je neko zavisnik, to je jako teško. Danas živimo u vremenu kada se teško prihvata istina i zato savjet svima koji imaju problem da budu mudriji od mene, neka gledaju sebe i svoj problem, niko osim klinike ne može rješiti. Svi kažu sve dolazi iz glave, ali jedan posto je takvih koji mogu to sami. Svi kojima treba savjet, razgovor, mogu mi se obratiti putem Instagrama i Tik toka.

Kakve su reakcije okoline?

-Mene nisu zanimale reakcije okoline, bilo mi je bitno da ne umrem, a bila sam blizu. Pomogli su mi dosta na Rabu jer su me idući dan prebacili u bolnicu u Rijeci gdje sam dobila dosta krvi. Dobro je da sam tako razmišljala jer na izlasku sam shvatila ko su mi pravi prijatelji.

Hrabro ste se izborili s problemima, kakvu su planovi Ave Karabatić za budućnost?

-Moji prvi planovi su napravljeni, četiri mjeseca sam trijezna, stigla sam u Beograd gdje me očekuju snimanja, a planiram izdati nastavak autobiografije, a uz to vratiti se i poslu i radu s ljudima,jer u tome istinski uživam. A nakon toga spot za pjesmu Fer igra i duet s jednim mladim afirmiranim pjevačem.

Izvor: Estrada.ba

Related posts

NIJE ZA MALOLETNE I LJUDE SA SLABIM SRCE: Starleta pokazala ZADNJICU, trebaće vam ČAŠA VODE i kocka šećera

Novi

Gdje su danas sestre Barbara i Tina Šegetin?

Novi

MOŽE LI PROVOKATIVNIJE: Starleta objavila fotku zbog koje su muškarci poludjeli

Novi

Leave a Comment