Nekategorisano

Gdje su danas sestre Barbara i Tina Šegetin?

Sestre Barbara i Tina Šegetin javnosti su se predstavile u septembru 2015. učestvovanjem u popularnom rijaliti šou programu – regionalni “Veliki brat”.

Tada su privukle veliku pažnju medija i javnosti zbog svog atraktivnog izgleda i nesvakidašnjih izjava u javnom eteru. Obje su rođene u Rijeci, a kada su ušle u popularni šou živjele su u Zagrebu. Tada su se bavile manekenstvom i modelingom.

U šou je Tina započela vezu s Makedoncem Darkom Spejkom, a Barbara je zavrtjela tlo pod nogama Еrvinu Mujakoviću iz BiH koji je kao i svaki muškarac bio uporan u namjeri da je zavede, ali ga je ona odbijala.

Tina i tadašnji pobjednik Velikog brata prekinuli su u kratkom vremenu nakon završetka programa, a Riječanke su se “povukle” iz javnosti i u potpunosti promijenile izglede estetskim korekcijama. Starija sestra Barbara je prilikom ulaska u popularni rijaliti šou priznala kako ima silikone u grudima veličine četiri, kao i da je povećavala usne. Nakon izlaska iz programa Tina je isto napravila, očito po uzoru na sestru. Еstetske korekcije im je navodno platila majka Jasenka.

Poznato je da se pet godina mlađa Tina 2017. udala za Crnogorca Racu Jovanovića, ali se nakon godinu i po dana braka razvela.

“Ne živimo zajedno tri mjeseca. Za to vrijeme predali smo papire za razvod. Nismo se razišli neprijateljski. Jednostavno se nismo poklapali karakterima i razmišljanjima, a dolazimo iz dvije različite sredine”, rekla je te dodala da je ona inicirala razvod.

Barbara je nedavno prekinula vezu s ocem svog sina, teniserom Damirom Džumhurom, a s njenog profila nestale su apsolutno sve zajedničke fotografije.

Ona je kratko prokomentarisala situaciju u kojoj se našla.

“Ne bih htjela pričati o nama i našem odnosu, želim to zadržati za sebe jer ipak imamo sina koji mi je na prvom mjestu, a Damir je njegov otac i to će zauvijek biti”, kazala je za “24Sata”.

Sestre su i danas jako bliske, a Tina često objavljuje fotografije s nećakom Lukom, inače Barbarinim sinom. Domaći mediji navode kako su danas vlasnice bjuti salona u Beogradu.

Izvor: ATV

Related posts

KO JE ANJA BLA? Zarađuje VIŠE i od dečka Bake Praseta, o skandalu koji je napravila brujao je Balkan, a evo šta je završila

Novi

BRUTALNO DOBRA: Novim fotografijama Sofija pokazala zašto tako lako osvaja scenu

Novi

“Šnajderki ponestalo materijala” Soraja pozirala u provokativnom izdanju, samo trakice prekrile BUJNO POPRSJE

Novi

Leave a Comment