Rijaliti

PORODICU UBIJAŠ ZBOG BOJANE! Stravično oglašavanje OCA Anđele Šparavalo, izneo šokantne detalje

Istakao je da ona svojim postupcima razbija i ubija porodicu u spoljnom svetu.

On smatra da je njena veza sa Bojanom Pavlović greška, pa je zbog toga poslao pismo u Šimanovce, kako bi se na taj način obratio ćerki.

– Anđela, Sada ti ovo pismo piše otac i znaj da se posle ovog pisma neću oglašavati!

–Vidim da te poruka koju ti je poslao brat nije ni malo dotakla, i da posle bratove poruke ljubiš ona žvalava usta i da ti se cela nacija gadi.

–Meni kao ocu si se zgadila, a mogu da zamislim kako je elitarima kad to gledaju uživo.

–Ovo što si uradila porodici, da tvoju mamu vodim u hitnu, a moju si stavila u bolnicu, a ti i dalje ne mariš, gledam i ne verujem šta sam gajio.

SVESNO UBIJAŠ PORODICU
–Svesno ubijaš porodicu zbog žvalave, a ne daj Bože da se nešto desi bati, mami i baki, bićeš u ozbiljnom problemu. To ti ja obećavam – piše Anđelin otac Aleksandar i nastavlja:

– Kažeš da ćeš da razgovaraš s nama u vezi te žvalave, a ti dobro znaš kakav sam ja i da ne želim da čujem ijedno slovo njenog imena!

– Pošto vidim da i dalje ostaješ u tom odnosu, i svakim poljupcem upućenim žvalavoj zabadaš mi nož u srce. Ne prekidaš taj bolestan odnos…

–Mogu samo kući da te dovedem i predam ti ostala lična dokumenta i nikad ne vidim u životu! A ti razmisli posle ovog pisma da li ćeš nastaviti ovaj bolestan odnos i ponižavanje sebe i porodice.

Izvor: Hypetv.rs

Related posts

PLJUŠTE UVREDE! Janjušu prekipelo jer Sloba nije prihvatio njegovu POŠALICU, Bojana iznenadila sve, pa umesto Anđele, imenovala OVU takmičarku za NAJ ŽENU! (VIDEO)

Novi

Maja ima OVAJ PLAN SA STANISLAVOM: Evo šta se dogodilo dok ih nisu pratile kamere – Mioni neće biti dobro (VIDEO)

Novi

ANĐELA NA IVICI NERVNOG SLOMA, PONOVO MOLI ZA LJUBAV: Porodica je se odrekla, ali ne odustaje od Bojane!

Novi

Leave a Comment