Showbiz

“AKO ME SAŠA POPOVIĆ VRATI U TAKMIČENJE, DOLAZIM GOLA” Milica Kostadinović grca u suzama: Meni ovo znači mnogo!

Nakon što je izazvala haos u poslednjoj emisiji „Zvezda Granda“ Milica Kostadinović ispala je iz takmičenja zbog čega je pustila reku suza pred kamerama.

Sa knedlom u grlu takmičarka je smogla snage da ogoli dušu o svom ušešću, ali i utiscima nakon kritika pojedinih članova žirija.

– Jao! Ne radi se ovde o tome šta sam ja očekivala, odmah da kažem – počela je priču Milica, ali su je suze ponovo savladale.

Na pitanje šta je najviše povredilo, Milica je poručila:

-To što sam najmlađa, a znam da mogu najviše od svih ovde. Svesna sam toga. Nekako smatram da u nas najmlađe treba da ulože najviše vremena i prostora.

Uprkos kritikama, pevačica izazvala je oduševljenje žirija zbog svog samopuzdanja, ali i scenskih performansa.

– Generalno se uvek trudim kada je ova scena u pitanju. Meni ovo znači mnogo, nije mi kao neka prolazna faza ili stanica – poručila je Kostadinovićeva.

Uprkos svemu, takmičarka ne krije nadu da će ona bit jedna od kandidatkinja koju će Saša Popović vratiti u takmičenje.

– Rekla sam sebi da bude kako treba da bude. Ako me Saša Popović vrati u takmičenje gola ću da dođem. Eto, prosto i jednostavno. Dokazaću da nije sve u pevanju – rekla je Milica.

Podsetimo, Milica Kostadinović je tokom učešća u „Zvezdama Granda“ izazivala oprečne komentare čuvene osmorke.

I dok su je jedni hvalili i trvdili da poseduje sve što jedna zvezda treba da ima, drugi su je kritikovali zbog izazovnih stajlinga i pevanja.

– Za Milicu, mogu da kažem, da ti ne znaš da pevaš, a mogu da kažem i da osobe sa tvojim znanjem nažalost ili na tvoju sreću u ovom trenutku, na ovoj planeti i na ovom Balkanu rade, zovu se našim koleginicama i jako su upešne. Vidim da se trudiš i da ti je stalo, ali bilo bi lepo da propevaš, a ne da dolaziš iz kruga u krug i da mi više ne znamo šta da ti kažemo – poručila joj je Marija Šerifović ove subote, a Milica je nakon pevačicnie izjave ceo studio iznenadila odgovorom.

Izvor: Kurir.rs/Grand

Related posts

TIJANA AJFON ZA ESTRADU OTKRIVA: Evo čega se najviše kaje u životu, A OVIM ŽELIM DA OSVOJI SVIJET

Novi

“VOLIM KAD MUŠKO IMA STOMAK” Pevačicu ne privlače trbušnjaci – Više volim kad mogu da štipnem!

Novi

AU! Učesnici rijalitija opleli po Staniji! Evo šta su joj sve zamerili kada im je bila u poseti

Novi

Leave a Comment