Skandal

ANELI JE TRUDNA SA JANJUŠEM!? HITNO SE OGLASILA NJENA SESTRA: Evo šta je poručila!

Aneli Ahmić je nedavno otkrila da joj kasni ciklus, što je pokrenulo lavinu komentara i spekulacije da je u drugom stanju.

Ovim povodom oglasila se i njena sestra Sita Ahmić.

– Ne bih komentarisala – rekla je Sita čime je stavila do znanja da apsolutno nije oduševljena sestrinim ponašanjem. Ona je inače u svojim javnim izjavama objasnila da Janjušu i Aneli ne vidi srećnu budućnost, a tako misle i njihovi roditelji.

Podsetimo, Janjuš je priznao Jovani Tomić Matoroj da je Aneli jedina žena koju je voleo nakon bivše supruge Ene.

– Da sam napravio nešto sa Aneli koju volim, ne bi mi bilo žao. Ja osećam šta znači kada voliš nekog. Matora, u braću ti se kunem, drugi put volim u životu. Prvi put sam voleo svoju ženu i ja sada volim. Da li me razumeš ti to? – istakao je Janjuš, pa dodao:

– Evo u dva brata ti se kunem… Druže, ja dva puta u životu volim, ovo mi je drugi put. Sreće mi moje… Ovo ostalo je boleština živa i sve što sam radio od života. Ja ti se kunem, da sam prevario ženu, a da sam ovako voleo, ja bih stao i rekao: “Je*iga, volim, izvini ali volim!”. Drugi put u životu volim, drugi put, da li si provalila koliko sam ja lagan? Tako je kako je, iskreno ti ovo kažem – rekao je Janjuš tokom jednog od razgovora u “Eliti” na Pinku.

Izvor: Hypetv.rs

Related posts

STARLETA SNIMLJENA NA JAVNOM MJESTU KAKO VODI LJUBAV: Skandal u Beogradu

Novi

KADAR NEVERA: Karleuša došla u providnoj haljini, oni telefonom snimali šta nosi ISPOD – Jelenin video napravio haos

Novi

VOLELA FUDBALERA, SPAJALI JE S VOJAŽEM, A ONDA JE POKAZALA ANDREJA! Voli brza kola i košarku – ko je dečko Đine Džinović

Novi

Leave a Comment