Nekategorisano

ANITA NAPRAVILA HAOS ZBOG ANĐELA: Na njene oči flertovao sa drugom, ona skočila kao oparena!

Aktuelna učesnica “Elite“, Anita Stanojlović je cele noći bila nervozna, jer je Anđelo Ranković sedeo pored Maje Marinković i smeškao se sa njom, a ona je davala sve od sebe da ne pokaže kako to utiče na nju.

Međutim, u jednom trenutku Uroš Stanić je počeo da joj dobacuje i da raskrinkava Anđela, kao i njegovu igru i plan da sedi na više stolica, zbog čega je Anita poludela i počela da urla na njega, te i pravda Rankovićevo ponašanje.

– Polomiću te, ono što si dobio od mene nije ništa šta ćeš tek da dobiješ… Zaveži. Neću da te diram, ali malo ćemo da se družimo. Da li ćeš da zavržeš? – ponavljala je Anita.

– Dobro, nemoj da je pališ ti sad. Mene si hteo da provociraš malo pre – umešao se Anđelo.

– Je l’ sam ja kriv zbog ovoga? Ja imam pravo da komentarišem. Da li ste spustili loptu? Ovo je njegova igra da te zavede i da te šutne, on sedi sa njom, nabacuje joj se – objašnjavao je Uroš.

– On se sa njom druži, a sa mnom je 24 časa. On se smeje sa pola njih. On nije zaljubljen, nisam ni ja zaljubljena… Mi se družimo, a ti me provociraš i koristiš priliku da meni nije dobro. Ti mene diraš. Driraš me kad sam ja u crvenom – besnela je Anita.

Ipak, Uroš i Anita su na kraju uspeli da spuste loptu, kad ga je Stanojlovićeva uverila da je Marinkovićeva samo drugarica sa kojom Anđelo ponekad provodi vreme.

Izvor: Hypetv.rs

Related posts

NIVES KAKVU NISTE VIDJELI DO SAD: Evo šta radi, SVI U ŠOKU (FOTO)

Novi

Teya Dora se javno obratila Breskvici poslije pobjede

Novi

Stanija otkrila DETALJE RAZGOVORA sa Marinkovićevom prije “Elite”, spomenula i Janjuša

Novi

Leave a Comment