Nekategorisano

BALATON: Ljubav

Piše: Aleksandra Balaton

U životu svako od nas teži ka pronalaženju ljubavi, medjutim većina traga za onim savršenima bez mana, bez nedostataka…

Svesni smo da takvi ne postoje, ni mi sami nismo idealni. Svako od nas je pun mana, niko nikom ne odgovara skroz i to je zapravo ono sto je normalno, pokazujemo drugima samo jednu stranu sebe, dok onu emotivnu duboko svi krijemo i čuvamo za sebe.

Naučila sam da se ne stidim nikada svojih osećanja i da ih uvek pokažem, a ako ih neko osudi to je do njih.

Skoro mi se desilo, da upoznam nekog koje sušta suprotnost meni, toliko sam različiti, da me baš to i motiviše. Imam osećaj da sam se po prvi put zaljubila i iskusila kakav je to osećaj, osećaj kada je njegova sreća zapravo i vaša.

I koliko god različiti bili, on ima tu sposobnost da me nasmeje i u nekim trenucima kada nam do toga i nije. Iako smo jos uvek na početku, kroz naš odnos naučila sam da ljubav može biti i nežna i snažna istovremeno. Svaki dodir, svaka mala pažnja, ispunjeni su ljubavlju. Ljubav i jeste najbitnija stavka, ali podjednako je bitno imati razumevanje i podršku. Mi nismo stalno zajedno, njegov zivot nije tamo gde i moj,ali ta podrška i jeste temelj našeg odnosa.

Nekada sam mislila da daljina za dvoje ljudi nikada ne može doneti dobro i zahvaljujući njemu uvidela da grešim. Sada zajedno prolazimo kroz izazove koje donosi zivot u drugoj zemlji i svako ponovno odvajanje njega od prijatelja i porodice.

Posao u stranoj zemlji zna biti težak i zahtevan… Ali sam uvek tu da pružim podršku, da ga ohrabrim kada se suočava s teškoćama i da budem utočište kad mu to bude potrebno. Njegov uspeh i sreća su i moji, jer njegov osmeh i zadovoljstvo su najvažniji.

Najvažnije je da nikada ne zaboravi koliko je hrabar i sposoban. Bez obzira na daljinu, mi smo tim, i zajedno možemo prevazići sve. I dok bude izgrađivao budućnost u novoj zemlji, u meni će uvek imati najvernijeg prijatelja.

A Vama, rekla bih da volite, da širite samo ljubav i pozitivnu energiju. Kroz ljubav učimo da postavimo sebe u tuđe cipele, razumemo osećanja i potrebe drugih, i budemo spremni pružiti podršku kada je potrebno. Ona nas motiviše da postanemo bolji ljudi, da radimo na svojim manama i da se trudimo postati najbolja verzija sebe.

Ljubav nas podstiče da radimo na kompromisima, da budemo strpljivi i da se suočavamo s izazovima zajedno.Najvažnija lekcija o ljubavi je ta da, bez obzira na sve izazove i nesavršenosti, ljubav nas čini srećnim i ispunjenim. Ona dodaje dubinu i značaj našem životu, pruža nam svrhu i čini nas sposobnima da prevaziđemo teškoće.

Related posts

“MORA DA BUDE SVESTAN KOGA IMA PORED SEBE” Džehva ima visoke kriterujme za odabir PARTNERA, a evo šta sve mora da ispuni IDEALNI..

Novi

O novoj FOTKI svi BRUJE, Dobrojevićeva se POHVALILA na mrežama

Novi

ZVIJEZDA ONLYFANSA S BALKANA: Ova djevojka OBARA S NOGU, EVO ŠTA SVE RADI

Novi

Leave a Comment