Nekategorisano

BILA SA DVOJICOM FUDBALERA, PEVAČEM, ZAVRŠILA SA KRIMINALCEM Ovo je fatalna misica Dragana koja je SVEDOČILA UBISTVU SVOG DEČKA ŠKALJARCA

Goran Vlaović (38), visokopozicionirani pripadnik škaljarskog klana ubijen je 25. avgusta prošle godine ispred noćnog kluba na ostrvu Pag u Hrvatskoj, naočigled nekadašnje misice Dragane Banić koja je bila sa njim na odmoru.

Dragana Banić, atraktivna manekenka koja se proslavila učešćem u jednom rijalitiju osvojila je pre nekoliko godina istaknutog pripadnika škaljarskog klana Gorana Vlaovića. U vezi su bili dve i po godine, živeli u Beogradu, da bi tog leta 2020. godine otišli na jedan festival u Hrvatskoj. On je tada ubijen.

Misica se nedavno pojavila pred hrvatskim istražnim organima, gde je dala svoj iskaz o ubistvu partnera.

Kako je ispričala, ona je iz Nemačke u Hrvatsku stigla iznajmljenim “audijem A3”. Jedno vreme je bila kod porodice u Benkovcu, a prema njenim rečima ona i Goran Vlaović su bili dve i po godine u vezi, i živeli su u Beogradu.

Svedočila na sudu o ubistvu Vlaovića

– Goran je u marinu u Sukošanu došao brodom moguće iz Splita, ne znam tačno. Iz Sukošana je brod potom dovezao na Zrće. Prvih par dana smo bili sami, a onda su nam došli prijatelji bračni par Nikola i Doris Prpić. Te večeri smo oko ponoći izašli u ‘Nou‘. Bili smo za gornjim stolom kraj DJ-a, a u jednom trenutku zaposleni kluba nas je počastio šampanjcem. Ja sam oko 3.40 sati otišla u apartman jer sam bila umorna, ali oko šest sati na vrata apartmana lupao mi je Nikola. Vikao je da Goran leži ispred kluba. Pričao je nepovezano. Otrčala sam tamo i videla Gorana kako leži u krvi. Bilo mi je jako loše. Pitala sam mogu li s hitnom s njim, ali rekli su mi da ne može jer ima puls i diše. Krenuli smo prema Zadru, gde sam na kraju morala da prepoznam njegovo telo – ispričala je ranije Banić.

Related posts

“PROŠAO MU JE METAK KROZ GLAVU I ZAGLAVIO SE” Aleksandra Bursać o teškom detinjstvu, smrti oca, zbog ovog je bila u SIGURNOJ KUĆI

Novi

NIVES KAKVU NISTE VIDJELI DO SAD: Evo šta radi, SVI U ŠOKU (FOTO)

Novi

LEA KELER ŠOKIRALA PRATIOCE: Objavila sliku na kojoj je skinula grudnjak, SVI MUŠKARCI LAJKUJU (FOTO)

Novi

Leave a Comment