Skandal

BRANKA BLACK ROSE ŠOKIRALA: Evo šta muškarci najviše traže da radimo u klubu, OVO ĆE VAS ŠOKIRATI

Jedna od najpopularnijih starleta na Balkanu Branka Black Rose ekskluzivno za Estrada.ba otkriva šta klijenti u njenom noćnom klubu najviše vole i za šta ne žale novac.

Branka Black Rose je vlasnica Striptiz kluba House of Black Rose u Beogradu u kome redovno nastupa, a svojoj karijeri koja traje više decenija doživjela je brojne neobične zahtjeve i situacije koji su ostali u pamćenju.

-U svojoj dosadašnjoj karijeri doživjela sam brojne fetiše, oduvijek smo se susretali s neobičnim fetišima koji su nas iznenađivali, ali smo ispunjavali želje. I ranije smo imali zahtjeve za lizanjem štikli, ali u poslednje vrijeme je to postalo među najtraženijim stvarima, kao epidemija se proširilo i jednostavno svi to sada žele da rade – otkriva Branka Black Rose za Estrada.ba.

Branka Black Rose više od deceniju nastupa u svom klubu i dobro poznaje želje posjetilaca noćnog kluba, a zbog njihovih fetiša danas je popularnija nego ikad.

-Domino dame su uvijek zanimljiva kategorija i tražena. Muškarci jako vole matorke, opčinjeni su starijim ženama i jako vole da gledaju, a spoj iskusne starije žene kada je domino dama je dobitna kombijanacija – zaključila je Branka Black Rose.

Izvor: Estrada.ba

Related posts

JELENA KARLEUŠA SE PRE 20 GODINA TAKMIČILA NA BEOVIZIJI! Đuskala u miniću, pa završila na 11 mestu – izbio skandal!

Novi

Maca Diskrecija nikad nije upoznala oca, a njena majka tvrdi da je POZNATI I BOGATI PJEVAČ

Novi

JANJUŠEVA LJUBAVNICA SE JAVNO IZVINILA ŽENI! Aneli Ahmić se OVIM REČIMA obratila Eni, svi NEMO POSMATRALI

Novi

Leave a Comment