Nekategorisano

BRESKVICA NAPRAVILA HAOS NA RTS-U: Umalo ostala bez šanse da se takmiči na “Pesmi za Evroviziju!”

Mlada muzička zvezda Anđela Ignjatović Breskvica spremna je da se takmiči na “Pesmi za Evroviziju” naredne godine. Njena pesma “Orlovo gnezdo” izazvala je veliku pažnju, a mnogi je već sada vide kao jednog od favorita publike, imajući u vidu njenu veliku armiju fanova na društvenim mrežama.

Međutim, kako saznaje Espreso, malo je falilo da se Breskvica ni ne prijavi za “Pesmu za Evroviziju” naredne godine. Naime, bukvalno poslednjeg dana, u poslednjim satima, kada je isticalo vreme za prijavu kompozicije, Anđela je uspela da prijavi svoju pesmu “Orlovo gnezdo”. Pre toga je imala tehničkih problema oko prijave, što je izazvalo pravu dramu na RTS-u, dok su mnogi strepeli da li će pesma ove mlade pevačice uopšte moći da se takmiči na našem najvećem domaćem muzičkom festivalu.

Anđela Ignjatović Breskvica već je stekla veliku popularnost, a njeno učešće na “Pesmi za Evroviziju” predstavljaće priliku da se još više istakne na evrovizijskom nebu. Njen muzički stil i harizma privlače pažnju, a njena pesma “Orlovo gnezdo” obećava da će biti osveženje na domaćoj i evropskoj muzičkoj sceni.

Naredna godina festivala biće održana u Švedskoj, a Anđela Ignjatović Breskvica ima ambiciju da svojom pesmom obezbedi sebi kartu za ovo prestižno takmičenje. S obzirom na njenu energiju i podršku fanova, ne sumnjamo da će pružiti sve od sebe da ostvari ovaj cilj i predstavi Srbiju na najbolji mogući način.

Izvor: Republika.rs

Related posts

KO JE ANJA BLA? Zarađuje VIŠE i od dečka Bake Praseta, o skandalu koji je napravila brujao je Balkan, a evo šta je završila

Novi

NIVES KAKVU NISTE VIDJELI DO SAD: Evo šta radi, SVI U ŠOKU (FOTO)

Novi

ŠOK: Skinula gaćice na javnom mjestu, evo šta je onda uradila (VIDEO)

Novi

Leave a Comment