Život

Ćerke Jelene i Duška uspele da spoje roditelje: Mama i tata opet zajedno, niko srećniji od Atine i Nike

Ćerke Jelene i Duška proslavile su rođendane, izrasle su u prelepe tinejdžerke

7. septembar u domu Karleuša – Tošić najvažniji je datum u godini. Tada su pre 14, odnosno 15 godina rođene Atina Nika koje su sada izrasle u prave devojke. Ćerke Jelene i Duška juče su proslavile divan dan. Rođendanska proslava organizovana je na vrhu jednog beogradskog hotela, a devojčice su imale najbolju žurku do sada.

Atina i Nika za ovu priliku odabrale su bele haljinice, obe su ispravile kosu i imale su minimum šminke. Pozirale su sa gostima, đuskale i uživale u svom danu. Rođendanske torte bile su spektakularne, sa šarenim detaljima i imenima devojčica, a gošće su dobile i personalizovane sokove, sa imenima devojčica.

Žurka povodom njihovog rođendana bila je kao iz snova, a delić atmosfere na „TikToku“ podelila je i mlađa slavljenica. Ono što je za njihove roditelje najemotivnije je verovatno činjenica da su Atina i Nika sada već velike tinejdžerke i da njihovi rođendani više ne izgledaju kao ranije – nema crtanih junaka i ogromnih torti sa „Elza“ motivima, već drugarice iz škole i prava žurka za velike devojke.

Iako nismo mogli njihove roditelje da vidimo na fotografijama, pretpostavlja se da su nekadašnji supružnici makar na kratko zakopali ratne sekire i uživali u sreći njihovih naslednica, pošto su im one centar sveta, piše Story.

Related posts

ELENA ŠOKIRALA: Evo kakve muškarce voli

Novi

“PROŠAO MU JE METAK KROZ GLAVU I ZAGLAVIO SE” Aleksandra Bursać o teškom detinjstvu, smrti oca, zbog ovog je bila u SIGURNOJ KUĆI

Novi

MODEL ŠOKIRAO: Najavljuje svoj eksplicitni sadržaj, EVO KADA SE MOŽE OČEKIVATI

Novi

Leave a Comment