Nekategorisano

‘CIKLUS MI KASNI’ Aneli priznala šta je najviše muči, pa otkrila da brine šta njeni misle o odnosu sa Janjušem!

Voditelj i predstavnik portala Pink.rs, novinar Darko Tanasijević razgovarao je sa Aneli Ahmić.

Ciklus mi nije redovan – rekla je Aneli.

Meni se svašta mota po glavi kad to kažeš. Koje si ti to stvari umislila i brinu te pa imaš konfuzije u glavi? – pitao je Darko.

Otkako smo Janjuš i ja vezu ozvaničili svaku noć spavamo zajedno i ispod pokrivača zajedno i sve to i to me brine jer sam dala reč kući da neću imati odnose, vezu i da se neću zaljubiti. Opet ja kući imam i bebu malu. Zanima me šta oni misle, da li imaju loše mišljenje o meni. Imam i brata starijeg koji je uvek bio autoritet, da ga ne obrukam. Jako je bio strog, pa ne znam vazda su dolazili ljudi i prijatelji njegovi kad bi me negde videli u nekom pogrešnom društvu pa bi ga to pogodilo i naravno da se brinem šta on mama i sestra misle – rekla je Aneli.

Janjuš je rekao da je voleo bivšu suprugu i da si ti druga osoba koju voli. Da li si svesna težine tih reči? – pitao je Darko.

Itekako sam svesna i itekako mi govori to. On meni kaže kako ja to, a imala sam dugih devet veza. Volim ga, jako ga volim. Zaboravila sam na svoje bivše ljubavi. On me pita da li sam nekoga volela više od njega, a ja sam ih sve zaboravila zajedno sa suprugom bivšim. Trenutno njega volim i ne mogu uporediti sa nikim – rekla je Aneli.

Neke stavri u njenoj glavi su teške i prenosi to na mene i ne znam kako da odreagujem, šta da radim, da li da se sklonim, popustim, priđem. Ima probleme sama sa sobom, u glavi, a ja sam joj maksimalno posvećen iskreno da ti kažem. Sa njom nisam bio u kočnici i sve što kažem je stvarno iskreno. Teško je ovde imati odnos. Moraće da se promene neke stvari iskren da budem. Kad osetiš da voliš nekoga pravo, ovako se daš.

Mi smo se i malo pre posvađali zbog njene nervoze jer je tražila akfu, ja napravio i ona rekla ne valja jer nema mleka i da se ja iživljavam, zamisli ti to. Ni ona ni ja nismo bili cveće kroz život, mi smo antihristi, ali joj verujem u sve što oseća i da postojim samo ja za nju. Nikad nisam od nje osetio da mi je terala inat.

Ako ne budem sa njom u vezi ne bih bio nikad u životu, žena me nikad ne bi interesovala – rekao je Janjuš.
Šta misliš da mi vas venčamo tu? – pitao je Darko. Ja sam i razmišljao o tim stvarima.

 

Related posts

RUŽICA BBW OBJAVILA NOVU FOTOGRAFIJU: Može li brutalnije od ovoga, OVO MORATE VIDJETI (FOTO)

Novi

MACA DISKRECIJA KAKVU NISTE VIDJELI DO SADA: Sve oborila s nogu, POGLEDAJTE KAKO JE OBUČENA (FOTO)

Novi

ELENA ŠOKIRALA: Evo kakve muškarce voli

Novi

Leave a Comment