Showbiz

Danas pliva u parama, nekad živela U BEDi! Teška životna priča Emine Jahović

Emina Jahović danas važi za jednu od uspešnijih pevačica, koja je tokom svoje bogate karijere uspela da sebe u potpunosti obezbedi.

Iako danas uživa u luksuzu, stanu sa pogledom na Bosfor, pevačica je svojevremeno ispričala da njeni roditelji, iako lekari, nisu bili svrstavani u bogate. Iz tog razloga, kako je istakla, ona nije hirovita. Voli da potroši, ali na ono što joj zaista treba.

“Moj otac i majka nisu imali neko nasledstvo iza sebe, a kao lekari nisu svrstavani u bogate i imućne. Sećam se, kada su manje-više svi ljudi u Srbiji živeli teško, da nam je, recimo i paradajz bio luksuz. Gledala bih tako, kao dete, u nekim situacijama komšije kako ga jedu. Kinder-jaje, gumene bombone i čokolade koje pucketaju u ustima… Sve to mi je bilo nedostižno u detinjstvu. U vremenima previranja i ratova, moja mama je stavljala u zamrzivač mleko i jogurt, koje nismo smeli da diramo, već smo čuvali za crna vremena. A bila sam prava devojčica, obožavala sam sjajne haljinice, koje sam nasleđivala od svoje starije sestre… Zato sada, kada imam, nikada se ne rasipam. Volim da kupim, ali samo ono što ću da nosim, nemam hirove”, prisetila se Emina prošlosti, a onda i otkrila planove za budućnost.

Na iznenađenje mnogih, izgleda da će uskoro okačiti mikrofon o klin.”Moja ljubav je pisanje pesama i pravljenje kompozicija. Ne planiram inače da sa četrdeset godina budem i dalje na sceni. Radiću produkciju i muziku”, rekla je ona.

Izvor Mondo

Related posts

Janjuš otkrio šta oseća prema Maji Marinković, ali i zašto se udaljio od Aneli Ahmić

Novi

NOVI ESTRADNI RAT? Dara Bubamara BESNA na Milicu Pavlović, OVO je razlog sukoba!

Novi

Zadrugari jecali na sav glas zbog Janjuša: Nakon što se vratio u rijaliti nestao potpuni muk, Aneli nije mogla da se smiri

Novi

Leave a Comment