Showbiz

“DOŽIVELA SAM TO DOK SAM IMALA ZDRAVSTVENE PROBLEME” Aleksandra Mladenović ogolila dušu: Govorila sve o kobnom trenutku u karijeri

Aleksandra Mladenović ogolila je dušu i progovorila o negativnim komentarima, sa kojima se susretala od samog starta svoje estradne karijere.

-Ja sam ranije čitala komentare i baš su me pogađali dok nisam sazrela i naučila da ne treba da me zanima. Doživela sam sajber nasilje, doživela sam to dok sam imala zdravstveni problem. Proživljavala sam to teško, ali me više ne pogađa- istakla je Mladenovićeva, a potom dodala:

-Sada ne čitam komentare, ali i kada ih vidim budem u fazonu „Super druže“. Neko mi je napisao nešto uvredljivo, pa sam mu rekla da njemu ne može ni hirurg da pomogne. Imam ja te momente kada odgovorim.

Ipak, kako i sama kaže, nakon nekoliko godina provedenih na estradi Aleksandra je naučila važnu lekciju te je danas, osude i mišljenja drugih ljudi, ne zanimaju ni najmanje.

– Sada mi je sve to zabavno, ne vređa me i ne pogađa. Naučila sam da ne treba da čitam sve to. Ali ljudi imaju predrasude. Oni misle da mi poznati ne idemo u wc, da ne spavamo, da ne jedemo. Svi smo mi ljudi, bili poznati ili ne. Mada tužno mi je i žalosno što po nama uvek idu drvlje i kamenje, a u stvari mi smo tu da pevamo i uveseljavamo narod. Radimo najlepši posao! Ne treba mi ništa da komentarišemo već samo da pevamo. Ne možeš da udovoljavaš ljudima – poručila je Aleksandra.

Izvor: Kurir.rs/ Grand/

Related posts

MILICA HIPNOTISALA PUBLIKU: Uvijala se i vrckala kao da sutra ne postoji, a svi bruje o PROVIDNOJ HALJINI (VIDEO)

Novi

Missbircanin otkriva: Evo ko me nagovorio da otvorim Onlyfans

Novi

MOJA NOVA PJESMA JE PROVOKATIVNA: Maca otkriva o čemu se radi u njenoj novoj pjesmi

Novi

Leave a Comment