Zvijezde

EDITA ŠOKIRALA IZJAVOM: Evo šta je očekivala, NIJE JOJ SE OSTVARILO

Pevačica Edita Aradinović gostovala je u podkastu svoje sestre Lune Đogani, gde je prvi put javno govorila o svojim bivšim partnerima, ali i želji koju sebi nije ispunila – da se ostvari kao majka do 30. godine. Edita je priznala da iza sebe ima samo duge veze i da je sa svakim od partnera zamišljala brak i porodicu.

“Od svog prvog momka do dana današnjeg uvek sam imala duge veze, ne kraće od tri godine. Uvek sam želela i sebe zamišljala u trideset godina sa troje dece. Sa svakim momkom sam zamišljala da je to to, ali obzirom da su sve veze bile turbulentne, sada je moja prekretnica kada radim na sebi i više ne želim da privlačim takve veze i partnere. Nekada sam volela da imam neke da kažem brze momke, a sada volim dosadne, prizemne, ne toliko glasne”, rekla je Edita i otkrila koje osobine mora da poseduje njen partner:

“Treba da ima puno strpljenja i razumevanja jer svi mi imamo neke svoje traume, treba i ja da imam strpljenja. Valjda sam sebe kroz ovaj posao razmazila, imala sam poslednje dve veze na daljinu i živim sama. Teško mi je da zamislim da se ja svakog dana budim pored nekoga. Želim porodicu i harmoniju”, rekla je u pokastu kod Lune Đogani.

Izvor: Mondo

Related posts

PRVI PUT POKAZALA NOVOG DEČKA! Aleksandra Mladenović blista pored bogatog NASLEDNIKA (FOTO)

Novi

JOSIPA PRED VELIKIM NAPRETKOM U KARIJERI: Evo za šta se sprema

Novi

Evo ko je atraktivna plavuša za kojom je poludio Balkan

Novi

Leave a Comment