Showbiz

ELA JERKOVIĆ POKAZALA ŠTA ZNAČI INFLUENSER: Svaka čast djevojko, POTEZ ZA POŠTOVANJE

Kada se pomenu influenseri i djevojke s Onlyfans profilima prva reakcija javnosti je osuda i zluradi komentari, a pozitivan primjer koji dolazi iz Splita u kome je Ela Jerković iskoristila svoju popularnost na društvenim mrežama i veliki uticaj za korisno i dobro djelo.

Naime, sinoć je počeo kružiti internetom video u kome se vidi kako tri maloljetne djevojke drže maloljetnu djevojku koja kleči ispred njih, nakon čega slijedi stravično i brutalno nasilje koje je ugrozilo život i zdravlje nesrećne djevojke.

Ela je brzo reagovala, slučaj prijavila policiji i snimak i sve informacije objavila na Instagram profilu gdje je prati više od pola miliona ljudi nakon čega su počinioci ovog djela identifikovani i privedeni.

Video s Elinog profila podijelio je i poznati kik bokser Antonio Plazibat koji je osudio nasilje i pozvao nadležne da reaguju.

Ela Jerković je pokazala kako na pravi način se može koristiti popularnost na društvenim mrežama za prave stvari i pokazala šta znači pravi uticaj kada se može i državne institucije zbog pritiska javnosti natjerati da svoj posao urade u rekordno kratkom vremenskom periodu.

Svaka čast Ela.

Izvor: Estrada.ba

Related posts

Surove reči Tijane Ajfon o Maji: “Oprostite mi moju ružnu prošlost, evo kad sam shvatila kakva je osoba”

Novi

Nevena Hot otkriva kakav je njen ljubavni status, ALI I DA LI ĆE PONOVO SNIMATI FILMOVE

Novi

“DŽABA KORSET, SVE JE ISKIPELO!” Teodora Džehverović u kožnjaku usijala mreže, pevačici ispale SILIKONSKE GRUDI

Novi

Leave a Comment