Showbiz

Hitno se oglasilo TUŽILAŠTVO povodom slučaja Harisa Džinovića i Meline: Evo ŠTA SLEDI nakon izrečene mere od strane policije

Nakon što je poznati pevač prijavio svoju bivšu suprugu policiji, sada se oglasilo i tužilaštvo povodom ovog slučaja bivših supružnika. Stručna lica objasnila su kakav je dalji postupak i šta sledi nakon mere koja je izrečena.

Poznati pevač Haris Džinović prijavio je svoju bivšu suprugu, modnu dizajnerku, Melinu policiji, nakon čega su oboje završili na saslušanju.

Haris Džinović i Melina razveli su se nakon što su 22 godine proveli u zajednici, a posle razvoda popularni pevač obelodanio je detalje odnosa sa modnom kreatokom u medijima, gde je opisao kako njihov brak godinama unazad nije funkcionisao, za šta je optužio bivšu suprugu.

Posle brojnih izjava Harisa Džinovića, sukob bivših supruga je eskalirao kada je sinoć Melina upala u porodičnu vilu na Senjaku gde pevač živi sa ćerkom Đinom i sinom Kanom.

Nakon što je Melina ušla u porodičnu kuću, pevač ju je prijavio policiji, a potom su oboje završili na saslušanju.

Ovim povodom oglasilo se i Prvo osnovno javno tužilaštvo.

Nakon što je od strane MUP-a, PS Savski venac dostavljena hitna mera o sprečavanju nasilja u porodica, dežurni javni tužilac smatra da nema rizika od nasilja u porodici stoga da nema osnova za produženje izrečene hitne mere, saznaje Nova.rs.

Izvor: Nova.rs/Sd.rs

Related posts

DANAS JE BOG I BATINA NA DOMAĆOJ SCENI, A OVE PIKANTERIJE O NJOJ JE MALO KO ZNAO: Sada je sve isplivalo, ŠOK!

Novi

Aradinović nikad brutalnija ni iskrenija: Evo ko je bio meta, O OVOM ĆE SE PRIČATI

Novi

Danas pliva u parama, nekad živela U BEDi! Teška životna priča Emine Jahović

Novi

Leave a Comment