Nekategorisano

HRVATICI MUŽ FUDBALER NE PLAĆA ALIMENTACIJU, LJUDI OSULI DRVLJE I KAMENJE NA NJU: Evo zašto se RAZVELA od Dina

Nives Celzijus i fudbaler Dino Drpić nekad su bili jedan od najpopularnijih parova u Hrvatskoj, a u braku, u kojem su dobili sina i ćerku, opstali su devet godina.

Upoznali su se 2004. preko zajedničkih prijatelja, a ljubav je brzo planula. Verili su se posle 4 meseca veze, a 2005. godine venčali u kapeli u Las Vegasu.

Ubrzo su dobili sina Leona, potom i ćerku Taišu, a onda je usledeo razvod.

Da su u skladnim odnosima i nakon razvoda svedoči i njeno nedavo objavljivanje Dinove slike na Instagramu, a sada je pevačica, gostujući u emijsiji “Specijal Hepi šoua” otkrila da Dino ne plaća alimentaciju deci.

“Meni bivši suprug ne plaća alimentaciju jer ne radi. Ja radim i meni je normalno, s obzirom da sam u mogućnosti i da smo provodili prekrasne trenutke zajedno, imamo dvoje dece, da ja to odradim sama. Nažalost, bila sam napadnuta jednom prilikom, kao ‘to nije tvoj novac nego novac tvoje dece’ – da, ali ja njima sve nadomestim, ništa im ne fali. Ja razmišljam da ću, ako mogu, svojoj deci pružiti sve što je potrebno, bez pomoći muškarca”, rekla je pevačica.

Izvor: Espreso.rs

Related posts

ALEKSANDRA MLADENOVIĆ SVE OBORILA S NOGU: Pogledajte nove fotografije prelijepe pjevačice (FOTO)

Novi

Stanija perverznom fotografijom čestitala Novu godinu

Novi

SNIMA FILMOVE ZA ODRASLE: Bivša rijaliti zvezda priznala – Bilo je dana kad nisam imala da jedem, sad imam stan u centru

Novi

Leave a Comment