Showbiz

IVANA POKRENULA SVOJ BIZNIS: Pogledajte čime se bavi i kako zarađuje ogromne svote novca

Mlada, šarmantna, komunikativna, spremna na izazove i hrabra Ivana Puzić sigurnim korakom korača stepenicama slave i uspjeha. Krhkog i nježnog izgleda, ali u srcu i životu veliki borac koji se ne plaši izazova, svakom problemu ide u susret i rješava ga. Samostalna i ostvarena, a tek je na sredini svojih dvadesetih…

Vatrena banjalučanka privukla je pažnju javnosti, najviše muškaraca, svojim opuštenim fotografijama na društvenim mrežama koji su počeli redovno da prate njene objave i dive se njeno izgledu.

Uz popularnost koju je postigla u jednom rijalitiju, Ivana Puzić je spojila svoj savršeno tijelo, božansku ljepotu, ljubav prema plesu i fotografiji i otvorila nalog na Onlyfansu gdje je počela kreirati jedinstven i kreativan sadržaj koji je opčinio hiljade ljudi koji mjesečno plaćaju pretplatu.

Od hobija preraslo je u ozbiljan posao, biznis koji donosi ogromnu količinu novca koji Ivani omogućava da uživa u životu, radi kad hoće i gdje hoće, putuje, izlazi… jednostavno, živi život kako svi ostali maštaju, a tu privilegiju imaju samo rijetki.

Ivana je rijetka i posebna, djevojka o kojoj će se tek pričati…

Izvor: Estrada.ba

Related posts

AFRODITA OTKRIVA: Od filmova zaradim BRUTALNU KOLIČINU NOVCA, EVO ŠTA MI DONOSI ZA DAN ZARADU VEĆ OD PROSJEČNE PLATE

Novi

DANAS JE BOG I BATINA NA DOMAĆOJ SCENI, A OVE PIKANTERIJE O NJOJ JE MALO KO ZNAO: Sada je sve isplivalo, ŠOK!

Novi

PRIJA SE OGLASILA NAKON HAOSA NA PRVOM KONCERTU U ZAGREBU: Bilo mi je žao!

Novi

2 0 komentara

asdf 12. Novembra 2023. at 18:21

hahahahahahahahhahahahahahahah

Reply
Mikec 14. Novembra 2023. at 09:42

Hahahaha… Uspešna i ostvarena 😂 dobro kad si mentalno poremećen uspjeh je i ovo. Realno sta bi ona drugo mogla da radi, neki uman posao tesko vjv joj je i tablica množenja i dalje bauk. Da ima brak i porodicu vjv isto. Guranje dilda se čini prikladan posao za nju. E sad najveća tu šteta je što su ovo osobe pogubne za društvo i mlade djevojke. Nekad su ovakve bile ispod mosta i najveću štetu koju ste mogli imati bile bi polne bolesti. Problem je ako utiče na jednu mladu djevojku da krene njenim putem.

Reply

Leave a Comment