Showbiz

IVANA POKRENULA SVOJ BIZNIS: Pogledajte čime se bavi i kako zarađuje ogromne svote novca

Mlada, šarmantna, komunikativna, spremna na izazove i hrabra Ivana Puzić sigurnim korakom korača stepenicama slave i uspjeha. Krhkog i nježnog izgleda, ali u srcu i životu veliki borac koji se ne plaši izazova, svakom problemu ide u susret i rješava ga. Samostalna i ostvarena, a tek je na sredini svojih dvadesetih…

Vatrena banjalučanka privukla je pažnju javnosti, najviše muškaraca, svojim opuštenim fotografijama na društvenim mrežama koji su počeli redovno da prate njene objave i dive se njeno izgledu.

Uz popularnost koju je postigla u jednom rijalitiju, Ivana Puzić je spojila svoj savršeno tijelo, božansku ljepotu, ljubav prema plesu i fotografiji i otvorila nalog na Onlyfansu gdje je počela kreirati jedinstven i kreativan sadržaj koji je opčinio hiljade ljudi koji mjesečno plaćaju pretplatu.

Od hobija preraslo je u ozbiljan posao, biznis koji donosi ogromnu količinu novca koji Ivani omogućava da uživa u životu, radi kad hoće i gdje hoće, putuje, izlazi… jednostavno, živi život kako svi ostali maštaju, a tu privilegiju imaju samo rijetki.

Ivana je rijetka i posebna, djevojka o kojoj će se tek pričati…

Izvor: Estrada.ba

Related posts

ZORJA LIJE SUZE UŽIVO U PROGRAMU POTPUNO SLOMLJENA ZBOG PZE: Delovalo je da je konačno to to, ali…

Novi

CELA SRBIJA JOJ SE SMEJALA, SADA JE NIKO NE PREPOZNAJE! Mimi Oro promenila lični opis, pa držala GOVORE na skupovima

Novi

ANELI SVE ŠOKIRALA SVOJOM IZJAVOM: Ovo niko od nje nije očekivao, EVO ŠTA JE PORUČILA

Novi

2 0 komentara

asdf 12. Novembra 2023. at 18:21

hahahahahahahahhahahahahahahah

Reply
Mikec 14. Novembra 2023. at 09:42

Hahahaha… Uspešna i ostvarena 😂 dobro kad si mentalno poremećen uspjeh je i ovo. Realno sta bi ona drugo mogla da radi, neki uman posao tesko vjv joj je i tablica množenja i dalje bauk. Da ima brak i porodicu vjv isto. Guranje dilda se čini prikladan posao za nju. E sad najveća tu šteta je što su ovo osobe pogubne za društvo i mlade djevojke. Nekad su ovakve bile ispod mosta i najveću štetu koju ste mogli imati bile bi polne bolesti. Problem je ako utiče na jednu mladu djevojku da krene njenim putem.

Reply

Leave a Comment