Skandal

Janjuš otkrio nove potresne detalje o preminulom bratu i priznao sve o njihovoj svađi!

Marko Janjušević Janjuš izgubio je mlađeg brata Mihajla koji je pronađen mrtav u iznajmljenom stanu u Beogradu. Bivši košarkaš i dalje ne može da se oporavi od tragedije, a sada je otkrio detalje svog odnosa sa bratom.

– Nije istina da nismo razgovarali. Jedino zbog čega smo se udaljili jeste moj dug period u inostranstvu, a potom u rijalitiju, nismo se često vidali i zapravo to je jedino. On je već bio odrastao i sam je birao kako živi i ako možda nisam bio zadovoljan i srećan zbog toga, nikada mu jednu uvredu nisam rekao i nikada ga nisam sputavao šta će raditi u svom životu. I da sam možda pokušao da mu stanem na put nekim lošim postupcima, siguran sam da ne bih uspeo. Jedno je sigurno, dok nisam dobio Krunu, najviše sam ga voleo na svetu – rekao je Janjuš, te priznao kako se osećao kad mu je bivša supruga Ena saopštila da je ostao bez brata.

– Bivša supruga i moja tetka su mi saopštile iako sam osećao dok sam izlazio da nešto nije u redu. To je najgori dan mog života, možda i gori od dana kad sam mu kupovao kovčeg. Užas, svaki deo našeg detinjstva mi je prolazio kroz glavui misli, svaka slika, sve – rekao je Janjuš, pa dodao:

– Ništa nismo pronašli, osim da je postavio majčinu sliku telefonu sa srcem ispod oka. Samo njen kontakt je imao u telefonu, zadnje što je poslao našoj mami bila su tri srca.

Izvor: hypetv.rs

Related posts

NOVI ESTRADNI RAT?! Ova pevačica je velika PRETNJA Tei Tairović, zadala joj BOLAN UDARAC: Ne zanima me da li će se LJUTITI!

Novi

UCENJUJE GA! Miona traži da Ša uradi OVO!

Novi

STARLETA SNIMLJENA NA JAVNOM MJESTU KAKO VODI LJUBAV: Skandal u Beogradu

Novi

Leave a Comment