Skandal

JEDAN MI JE DAO 1.000 EVRA, A U KOMBINACIJAMA BUDE NEKA STOTKA: Viktorija otkrila kako časte momci

Viktorija Mitrović, nekadašnja rijaliti učesnica otkrila i da li se pokajala zbog izjave da se bavi najstarijim zanatom.

Nekadašnja rijaliti učesnica Viktorija Mitrović, šokirala je domaću javnot kada je pred kamerama Pink televizije pričala da ju je zlostavljao seoski sveštenik.

Nedugo nakon ove ispovesti ušla je u turbulentnu vezu sa rijaliti učesnikom Markom Osmakčićem, a potom, ponovo pred kamerama, išla u privatnu kliniku na kiretažu. Tokom učešća u Zadruzi je rekla i da se bavi najstarijim zanatom, a pre par meseci je priznala i da to nije istina i da se pokajala zbog te izjave.

“Priznala sam u jednom trenutku da se bavim prostitucijom, jer su krenule priče da sam ovakva ili onakva. Naravno, šalila sam se na svoj račun i znam da mi to nije trebalo. Samim tim što sam to priznala, svi su povezali da se bavim prostitucijom”, rekla je Viktorija i dodala:

“Ne bavim se time. Imala sam dečka sa kojim sam bila godinu i po dana. Naravno da su me momci častili. Odvodili su me na ručak, putovanje, kupe mi tašnu… Jedan mi je dao 1.000 evra. Povremeno smo se viđali. U kombinacijama ponekad bude i stotka”, rekla je Viktorija.

Izvor: Mondo

Related posts

NIKO NEMA BOLJE OBLINE: Maja Marinković pokazala tijelo na luksuznoj destinaciji, NAPRAVILA HAOS

Novi

BANJALUČKA STARLETA ŠOKIRALA PONAŠANJEM: Ljudi u čudu kada su vidjeli video, DA LI JE OVO REALNO? (VIDEO)

Novi

POZNATI FUDBALER NAPRAVIO DETE PROSTITUTKI KOJA GA SAD UCENJUJE! Supruga mu ništa ne zna, ljubavnica preti da će sve OTKRITI

Novi

Leave a Comment