Nekategorisano

KO JE ANJA BLA? Zarađuje VIŠE i od dečka Bake Praseta, o skandalu koji je napravila brujao je Balkan, a evo šta je završila

Devojku jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, influenserku Anju Blagojević, poznatiju kao Anja Bla, oduševljeni fanovi su snimali u skupocenom automobilu u centru grada, međutim nju je to razbesnelo te ih je sve vreme psovala.

Naime, influenserku Anju Blagojević fanovi su videli u skupocenom automobilu kako ulazi u parking garažu ispred tržnog centra i krenuli da je snimaju, što je nju izrevoltiralo te je počela da viče i da ih psuje, a onda se oglasila na svom Instagram profilu gde je nastavila da ih javno vređa.

Ko je Anja Bla?

Anja je rođena 20. februara 2000. u Bosni i Hercegovini, završila je srednju Ekonomsku školu u Doboju, s obzirom na to da od malena voli da trenira, Anja je sada i profesionalni trener. Kako piše na stranici Model Management, osim bosanskog, govori još tri jezika, engleski, nemački i srpski.

Ona se od malih nogu interesovala za fitnes, a od 17. godine ozbiljno trenira. Završila je kurs za fitnes instruktora, proučila pravilnu ishranu, nakon čega je postala sertifikovani kondicioni trener. Anja se totalno posvetila svom fizičkom izgledu, pa je rešila da pomogne i drugima. Na svojim kanalima na društvenim mrežama često deli fotografije iz teretane, kao i video snimke njenih vežbi.

Pored fitnesa, Anja je i poznata influenserka, pa na Instagramu ima više od 900.000 pratilaca, a od kako je javnost saznala za vezu sa Baka Prasetom, ona pored svojih slika često objavi i fotografiju s njim.

Od kako su objavili da su u vezi, Anja i Baka se više ne ustručavaju da svoje zajedničke fotografije kače na društvenim mrežama, kao i da izbacuju zajedničke videe.

Inače, Baka Prase se jednom pohvalio da Anja više zarađuje od njega, a kolaju priče da influenserka potiče iz bogate porodice.

Izvor: Kurir

Related posts

Da li je ovo najljepša Hrvatica?

Novi

MACA DISKRECIJA KAKVU NISTE VIDJELI DO SADA: Sve oborila s nogu, POGLEDAJTE KAKO JE OBUČENA (FOTO)

Novi

“Šnajderki ponestalo materijala” Soraja pozirala u provokativnom izdanju, samo trakice prekrile BUJNO POPRSJE

Novi

Leave a Comment