Showbiz

Maja Marinković otkrila tajni razgovor sa Stanijom! U sve umešani Car i Aleks!

Maja Marinković je u razgovoru sa Kačavendom pomenula Staniju Dobrojević, ali i vezu Filipa Cara i Aleksandre Nikolić.

-Kaži nam nešto o Stanijinoj poseti, zašto je tebe Stanija odvela na dok, o čemu ste pričali – pitala je Kačavenda.

-Što se Stanije tiče, čula sam ovde da je Mića rekao da me je nahuškala da se mešam u tuđe veze. Otišle smo tamo, ispričale smo se, rekla mi je da sam super, da treba da komentarišem sve stvari kako mislim da treba, jer se moje mišljenje ceni. Surovo, realno, pa makar cela kuća skočila. Što se tiče one priče Filipa, ona je samo rekla da je on slobodan i to je to što se tiče toga – rekla je Maja.

-Da li ti njoj veruješ, pošto je Filip dan pre pozdravio Zolu u čestitki i spomenuo i Aleksandru – pitala je Milena.

-Ne mogu ja nikako da utičem, u njihov odnos neću da ulazim, imam pravo da osećam šta osećam. Ja sam odgovarala na pitanja koja sam dobijala, da sam rekla da ne volim, bila bih folirant, što ne znači da bih se umešala.

-Stanija puni glavu Maji da je Filip slobodan, nisam ništa rekao za Maju ružno slovo, ja govorim o Staniji. Direktno guranje nekoga u tuđu vezu – rekao je Mića.

-Ljudi koji imaju lični problem sa njom, neka s njom rešavaju, ja nemam. Ne dozvoljavam da mi se ubacuju reči u usta. Kada smo bili na doku, ja sam pitala, ona mi je rekla da je slobodan. Ja sam samo rekla ono što ja osećam, na šta imam pravo. Sad ja treba da kažem nešto što njima odgovara, neću. Gledaoci su mogli da čuju šta smo pričali, devojka mi ništa loše nije rekla! – rekla je Maja.

-Sveopšti komentar unutar kuće je da ti je rekla da je Filip slobodan, da je dan pre toga stigao klip za Zolu gde on kaže: “Moja Aleksandra i ja”. Da li misliš da je ona tebe htela da uvali u problem, da tada kreneš da mu se obraćaš, a da se zna da mu je lepša polovina u odmakloj trudnoći – rekla je Kačavenda.

-Filip i ja nismo uopšte u dobrim odnosima. Ja sam rekla kako jeste, da nisam, ispala bih folirant – rekla je Maja.

Izvor: Hypetv.rs

Related posts

OTKRIVENO ZBOG ČEGA MAJA NAPUŠTA ELITU: Sada je sve jasno!

Novi

Srpska pevačica koja čeka dete sa 30 godina starijim kompozitorom uhvaćena u beloj zverki od 40.000 €

Novi

“KAD MAJKE NEMA IMAŠ OSEĆAJ DA JE KUĆA PRAZNA”: Ana Nikolić podelila EMOTIVNU OBJAVU posle novog sukoba sa Rastom

Novi

Leave a Comment