Showbiz

Melina Džinović otkrila zbog čega Harisu nije željela da RODI TREĆE DIJETE, pa progovorila o vaspitanju nasljednika

Razvod Meline Džinović i Harisa Džinovića jedna je od glavnih tema u javnosti proteklih nedelja, a nakon što je upala u porodičnu kuću na senjaku, modna kreatorka nije se javno oglašavala.

Oni imaju dvoje zajedničke djece, kćerku Đinu i sina Kana, a jednom prilikom prilikom Melina Džinović je otkrila zbog čega ona i Haris ne žele da prošire porodicu.

– Ne planiramo treće dijete jer smo suprug i ja veoma slični. Imamo djevojčicu i dečaka, čime je upotpunjena slika savršene familije, a život smo organizovali tako da sve odlično funkcioniše. Volim da spavam do 12 sati, odlazim na trening i putujem sa suprugom, a treća trudnoća sve bi mi to uskratila- rekla je svojevremeno Melina.

Ona je otkrila na koji način vaspitava nasljednike.

– U mojoj kući vlada patrijarhalno ponašanje, kod mene je muškarac glava kuće i on se o svemu pita. Divno je to što je moj muž uspio da izbalansira da moje i njegove želje budu ispunjene. Djecu vaspitavam tako da se odmah smire kada ih otac oštro pogleda. U našoj kući nema modernog vaspitanja i ne dopuštamo im hirove. Često dobijaju i kaznu koja podrazumijeva da sedam dana nema slatkiša – rekla je ona tada.

Podsjetimo, nakon što je dao veliki intervju za Blic, Melina je upala u kuću u kojoj Haris živi sa sinom Kanom i kćerkom Đinom.

Izvor: Srpskainfo.com

Related posts

ANELI NE MOŽE BEZ JANJUŠA: Novi šok koji joj se desio sve ostavio bez reči

Novi

Severini pukle hlače usred nastupa, fanovi imali šta da vide

Novi

Zašto je Maja Marinković najveća zvijezda na estradi?

Novi

Leave a Comment