Skandal

MELINA ŠOKIRALA PRIZNANJEM: Evo šta je rekla – OVO MIJENJA MNOGE STVARI

Pjevač Haris Džinović zvanično se razveo od Meline, a nakon toga počeo je da iznosti prljav veš iz njihovog odnosa.

Oni su proveli zajedno 22 godine i iz braka dobili su dvoje djece kćerku Đinu i sina Kana, koji su ostali u porodičnoj vili na Senjaku, dok se Melina iznenada iselila iz kuće.

Haris Džinović je u svojoj ispovijesti za emisiju “Scena” ispričao da je shvatio da je Melina sa njim bila zbog novce, te da nije štedeo kada je ona u pitanju. Takođe, on je otkrio da je odnijela sav nakit iz vile nakon što ga je napustila, a da joj je kupovao brojne brendirane torbe od nekoliko desetina hiljada evra.

Ipak, istakao je da to materijalno i najmanje bitno u svemu. Džinović je naveo da joj je kupovao skupocjene stvari, ali dao na nikada nije platila nijedu kafu.

Kako je ispričao, shvatio je da je njegova bivša supruga veliki materijalista, a što je Melina i prije godinu dana, neposredno pred razvod i potvrdila u emisiji kod Goce Tržan, prenosi Blic.

Naime, ona se prisjetila jedne scene kada je čekala prvo dijete sa Džinovićem, i priznala da joj je cilj bio da se uda kako ništa ne bi radila.

– Bila sam trudna i mene žena, koju sam tek upoznala pita: “Dobro, a čime ćeš da se baviš sad kad se porodiš?”, a ja kažem: “Iju, pa nisam se udala da radim”. Ja sam tako stojala iza toga da je moj plan životni da ja budem majka, domaćica, da pratim supruga… – pričala je ponosno Melina.

Ipak dodala je da je Haris želio da joj pruži mnogo više od toga, te da i ona započne neki svoj biznis i svoje zanimanje.

– Nego jednostavno nisam znala da moj suprug ne planira da ja budem majka-domaćica i da ga pratim. I na tome sam mu beskrajno zahvalna. To je takva rijetkost kod muškarca, pogotovo kod uspješnog muškarca, da on ustvari od sebe odjava. Jer ja kada sam počinjala da radim, nisam imala više toliku mogućnost da mu toliko budem posvećena. Vrlo je teško otkinuti od sebe i reći “Idi budi osoba, idi ostvari se, idi nauči…” – rekla je Melina.

“Njegov život zavisi od mog raspoloženja”

Kako je Haris i ispričao, svoj život podredio je njoj, te da joj je dopuštao sve, što sada smatra svojom krivicom. Melina je tada ispričala i da joj je bivši suprug sve udovoljavao i da je ona ta koja “vedri i oblači”.

– On izgleda tako strogo, pa ja pored njega izgledam tako mekše, ljubaznije i slađe i onda ljudi kažu: “Jao, jadna ona sa njim”. A za njega ustvari sve isključivo zavisi od mog raspoloženja i udovoljava se meni. Ja sam tu, ma kakva princeza, puno više od toga. Čak mislim i da mi je previše dozvolio. Ja sam njemu davno rekla: “Ja na tvom mjestu nikada nama sve ovo ne bih dozvoljavala”, ali on voli da udovolji – rekla je modna kreatorka.

Izvor: Srpskainfo.com

Related posts

OSVAJA TRŽIŠTE: Malla Tacca sprema haos za svoje pratioce

Novi

DEA I FBI UKLJUČENI U REŠAVANJE SLUČAJA! Novi detalji stravične smrti naše pevačice iz Dubaija, klupko se polako odmotava!

Novi

Bivša košarkašica u čipkanom bodiju raspalila maštu: Zbog jednog komentara Milica Dabović je pobjesnila

Novi

Leave a Comment