Nekategorisano

“MORA DA BUDE SVESTAN KOGA IMA PORED SEBE” Džehva ima visoke kriterujme za odabir PARTNERA, a evo šta sve mora da ispuni IDEALNI..

Pevačica Teodora Džehverović neretko dospeva u žižu javnosti a njen emotivni život posebno privlači pažnju domaće javnosti.

U medijima se često spekuliše o njenom ljubavnom statusu, a sada je Teodora Džehverović otkrila šta zahteva od dečka.

Teodora je svojevremeno odgovarala na pitanja fanova, među kojima se pojavio pitanje koje kriterijume treba da zadovolji njen partner.

Popularna pevačica otkrila je šta očekuje od svog partnera :

– Kod dečka gledam da na prvom mestu ne bude paćenik kojeg svaka malo lepša devojka može da ima. Da bude pažljiv, da gleda na budućnost isto kao ja, da razume moj posao. Da bude svestan koga ima pored sebe. Bitno mi je, naravno, da bude ostvaren i zadovoljan sobom– istakala je pevačica, a zatim se osvrnula i na finansijski momenat.

– Pare od muškarca mi ne trebaju, jer ne postoji to što ja ne mogu da stvorim i radim na tome da budem potpuno nezavisna žena kada su materijalne stvari u pitanju, zbog toga od muškarca tražim sve ostalo– zaključiala je Džehva.

Mesecima unazad se šuška da je u vezi sa košarkašem iz Slovenije – Maticom Rebecom, što ona još uvek nije javno potvrdila.

– Ja sam odavno rekla da o svom privatnom životu neću da pričam– rekla je nedavno.

Izvor: Kurir.rs/ Grand

Related posts

VEZANA LISICA: Fotografije Viki Mitrović koje su sve ostavile bez teksta

Novi

ŠOK: Skinula gaćice na javnom mjestu, evo šta je onda uradila (VIDEO)

Novi

ZVIJEZDA ONLYFANSA S BALKANA: Ova djevojka OBARA S NOGU, EVO ŠTA SVE RADI

Novi

Leave a Comment