Nekategorisano

NESTVARNO ISKUSTVO BAMBIVAL: Kako je završila sa svojim fanom

Jedna od najpopularnijih djevojaka s Onlyfansa na Balkanu, BambiVal doživjela je nevjerovatnu filmsku ljubavnu priču na svom profilu. Otvorila je profil na društvenoj mreži za odrasle i krenula kreirati sadržaj, korak po korak se oslobađala, sadržaj je postajao sve provokativniji i zanimljivi, a to je dovelo do velike popularnosti i konstatnog rasta broja pratilaca.

Kreirajući sadržaj uz koji ide znak +18 dobija se velika pažnja muškaraca koji su zainteresovani da s djevojkama ljubav i zadovoljstvo prenesu iz virtuelnog u stvarni svijet, a samo najbolji u takvim namjerama dožive uspjeh.

BambiVal je imala dugogodišnjeg pratioca koji se dugo vremena trudio oko nje, dugi i zanimljivi razgovori na ovoj platformi stvorili su obostrane simpatije, ali nije bilo dovoljno i sigurno da je moguća prava ljubav, sve je stavljen je bio na “stand by”, ali za njega to nije značio kraj.

Foto: Instagram

Nastavio je pisati, trudio se, slušao je i redovno pratio njene objave, častio je i slao joj poklone i to je bilo presudno. Zvono sa interfona je probudilo, brza pošta i paket za nju. Brzo se razbudila, nije se sjećala da je bilo šta naručila, obukla se uzela novčanik i krenula da preuzme paket.

Iznenađenje

Kada je došla do kurira i pitala koliko treba da plati uslijedilo je prvo iznenađenje, sve je plaćeno i predao joj je samo paket i otišao. Vratila se u stan još više iznenađena nego kada je išla po paket, otvorila je i obuzela je neopisiva sreća kada je vidjela da se u kutiji nalaze štikle koje je dugo vremena željela, skupljala novac i maštala o njima.

Ali kako je to moguće, prvo je pomislila da je sve san, a onda je pogledala da uz štikle se nalazi i jedno mirišljavo pismo. Nestrpljivo je otvorila i ostala šokirana, njen fan i skrivena simpatija s kojom je noći provodila vrijeme i pozive preko kamere je saznao o čemu mašta i odlučio da je obraduje.

Odmah je otišla na Onlyfans, a tamo novo iznenađenje, dočekala ju je nova njegova poruka, nije romantična kao pismo, ali je bila konkretna i u njoj je pozvao na večeru.

Pristala je, romansa koja je dobila neočikavan ishod, vrijeme pred njima će pokazati da li će to biti ozbiljno i da li će trajati, ali svakako će se uvijek sjećati…

Izvor: Estrada.ba

Related posts

‘CIKLUS MI KASNI’ Aneli priznala šta je najviše muči, pa otkrila da brine šta njeni misle o odnosu sa Janjušem!

Novi

VEZANA LISICA: Fotografije Viki Mitrović koje su sve ostavile bez teksta

Novi

MISS BEHAVE U POTPUNO DRUGAČIJEM IZDANJU: Sve ostavila bez teksta (FOTO)

Novi

1 comment

Saša 3. Decembra 2023. at 22:02

Top !!!

Reply

Leave a Comment