Nekategorisano

NIKAD VRELIJA DŽEHVA: Grudi kipe, a preko njih samo trake – NIJE ZA ONE SA SLABIM SRCEM!

Teodora Džehverović, poznata pevačica mlađe generacije, već duže vreme privlači pažnju javnosti svojim izgledom i eksplicitnim fotografijama. Nedavno je na svom Instagram profilu objavila niz izazovnih fotografija u crnom kostimu. Ovakve objave redovno izazivaju opštu pometnju među fanovima i pratiocima, a Teodora očigledno uživa u privlačenju pažnje na ovakav način.

Teodora je pozirala u izazovnom korsetu, koji je preko grudi imao trake. Ovakav prizor sigurno napravi pometnju među njenim pratiocima i nikog ne može da ostavi ravnodušnog.

Fotografije pogledajte OVDE.

Džejverovićeva nema problem da deli ovakav sadržaj, iako je zbog toga mnogi na društvenim mrežama osuđuju i kritikuju i smatraju da prevazilazi sve granice ukusa. Pevačica ipak ostaje pri svom prepoznatljiv stilu i ne dozvoljava da je tuđa mišljenja poremete u onome što voli da radi i u čemu se oseća dobro.

Podsećamo, već duži vremenski period piše se o Teodorinoj vezi sa košarkašem Maticom Rebecom, a to je potvrdila njena majka Gordana u jednom razgovoru za medije. Matic je trenutno u Kuvajtu, gde igra košarku, a pevačica ga je posetila i nekoliko dana provela sa njim, a iako nije kačila zajedničke fotografije bilo je jasno da se kreću po istim lokacijama i da uživaju u trenutcima koje zajedno provode. Mnogi su pričali kako Teodorima veza sa košarkašem neće imati svetlu budućnost jer će biti na daljinu, ali izgleda da oni savršeno funkcionišu.

Izvor: Republika.rs

Related posts

BRUTALNO DOBRA: Novim fotografijama Sofija pokazala zašto tako lako osvaja scenu

Novi

VEZANA LISICA: Fotografije Viki Mitrović koje su sve ostavile bez teksta

Novi

Sofija Milošević u donjem vešu zapalila mreže

Novi

Leave a Comment