Skandal

NOVI ESTRADNI RAT?! Ova pevačica je velika PRETNJA Tei Tairović, zadala joj BOLAN UDARAC: Ne zanima me da li će se LJUTITI!

Matea Stanković je privuka veliku pažnju svojim pojavljivanjem, a njena izjava je izazvala haos na estradi.

Naime, pevačica je izjavila kako je ona prava kraljica bakšiša, da Tea Tairović nema šanse pored nje, a onda joj je Matea otela i plesače.

Tada su počele spekulacije o novom ratu na estradi.

– Kada sam rekla da sam nova kraljica bakšiša, nisam mislila da ću na taj način bilo koga da skinem sa trona. Smatram da je estradno nebo veliko i da ima mesta za sve. Svako se na svoj način bori da opstane, pa tako i ja. Kada sam rekla da se kolege otimaju za mene, konkretno sam mislila na to da sam vrlo svesna kako radim svoj posao, baš kao i oni. Nisam od onih koji dođu na svirku da zasednu, ja sam radna! – objasnila je pevačica , pa dodala:

– Radila sam kao ekonomski tehničar, imala sam dobar psoao, ali je ljubav prema muzici i publici uvek bila jača. Konačno mi se otvorio put da se bavim pevanjem i zbog toga sam jako srećna. Što se novca tiče i čuvenog bakšiša o kome mnogi pevači ćute, svi ga volimo. Kada zanemarimo ljubav prema muzici, novac nam je druga stvar koja nam je na pameti – poručila je pevačica.

Matea Stanković je iskreno progovorila i o kolegenici Tei Tairović, te otkrila da li može da joj parira i da nadmaši njene scenske nastupe.

– Ne, ali se to nikad ne zna! Čudni su putevi Božji. Tea i ja imamo sličnu energiju, a način na koji komunicira sa publikom mi se jako dopada. Volim njene nastupe, volim kad zaigra i zameša kukovima. Meni nije dobro dok je gledam, a mogu da zamislim kako li je tek muškarcima! (smeh) Tea je sjajna devojka i jedna je od retkih koju slava nije promenila i mislim da zaslužuje sve ono što joj se sada dešava – rekla je i otkrila da li se plaši Teine reakcije zbog toga što je “maznula” njene plesače za potrebe snimanja novog spota.

– Iskrena da budem zaista nisam razmišljala o tome. Stvarno me ne zanima da li će se neko naljutiti jer ja samo radim svoj posao – odgovorila je Stankovićeva.

Izvor: Kurir.rs/Grand

 

Related posts

JANJUŠEVA LJUBAVNICA SE JAVNO IZVINILA ŽENI! Aneli Ahmić se OVIM REČIMA obratila Eni, svi NEMO POSMATRALI

Novi

SRPSKA VODITELJKA POTPUNO GOLA NA MREŽAMA! Telo prekrila KUPKOM, pa pozirala u kadi: “Koliko si dobra, haos”

Novi

MLADA GURNULA RUKU MLADOŽENJI U DŽEP! Jelena htela da izvuče pare za BAKŠIŠ, a onda doživela ŠOK! URNEBESNO!

Novi

Leave a Comment