Skandal

“NUDIO MI JE NOVAC DA SE NAĐEMO USRED GRADA DA MI LIŽE ŠTIKLE!” Poznata glumica otkrila kakve NERPISTOJNE PONUDE dobija

Poznata glumica Ivana Dudić otkrila je svojevremeno da na društvenim mrežama dobija nesvakidašnje poruke, pa je tada odlučila da sa svima podeli sadržaj jedne.

Glumica Ivana Dudić privlači pažnju svojim izazovnim stilom oblačenja na crvenom tepihu, ali i provokativnim fotografijama kojima na društvenim mrežama golica maštu pratioca. Ona je jednom prilikom govorila kakve se ponude dobija od suprotnog pola.

“Čovek je tražio da mi uplati novac na račun, jednu finu sumu novca, da se nađemo u sred grada, a da mi on liže štikle. U sred, ljudi, u centru grada! (smeh) Kaže: ‘Ja hoću da to svi gledaju’, ja se mislim da l’ je ovo realno… Da l’ zna šta piše, a pedikirka mi kaže, kad sam joj ispričala ovo: ‘Ma, ti si luda, prihvati, hajde da zarađujemo”, ispričala je Ivana Dudić.

“Pa, šta da im radim… Zamisli šta meni traže ljudi. I onda ih pustim, neka ih, neka pišu – zaključila je lepa glumica za “Hype”.

Ivana važi za jednu od najpoželjnijih srpskih glumica, a sada je otkrila i koga ona smatra najpoželjnijim kolegom. U pitanju je Luka Grbić, glumac iz hit filma i serije “Južni vetar”, koji je jedan od najinteligentnijih srpskih glumaca. Luka je član Mense, a njegov IQ je 156, a način na koji ga je Ivana “muvala” je apsolutni hit.

“On je presladak, to uvek govorim. Luka Grbić. Znaš kako sam mu se udvarala, pošto je on baš mlađi od mene? Pitala sam ga da li hoće da ga vodim u Mek”, rekla je glumica.

Izvor: Mondo

Related posts

Bivša košarkašica u čipkanom bodiju raspalila maštu: Zbog jednog komentara Milica Dabović je pobjesnila

Novi

ANELI JE TRUDNA SA JANJUŠEM!? HITNO SE OGLASILA NJENA SESTRA: Evo šta je poručila!

Novi

ŠOK NA NASTUPU EDITINE ARADINOVIĆ! Bivši dečko joj poslao buket, njena poruka puna masnih PSOVKI, a onda ZAVRLJACILA cveće (VIDEO)

Novi

Leave a Comment