Nekategorisano

O novoj FOTKI svi BRUJE, Dobrojevićeva se POHVALILA na mrežama

Stanija Dobrojević, nekadašnja učesnica rijalitija, već duže vreme boravi u inostranstvu, a na osnovu njenih fotografija može se videti kako starleta uživa sa Asminom Durdžićem.

Iako Stanija Dobrojević i dalje ne potvrđuje informaciju da su se Asmin Durdžić i ona pomirili i da sada zajedno uživaju u Americi, njena prijateljica, Maja Marinković, otkrila je pred ulazak u Elitu da su oni ponovo u vezi.

Stanija je aktivnija nego ikada na Instagramu i svakodnevno objavljuje brojne fotografije i snimke, a nova slika iz stana svima je zapala za oko.

Naime, Stanija je podelila fotografiju romantične večere u stanu, pa mnogi zaključuju da s njom živi Asmin, koji joj ispunjava sve želje i trudi se da se iskupi za sve što joj je učinio sa Aneli Ahmić, koja je obelodanila njegove laži u Eliti.

Starleta se pohvalila prvo poklonom a zatim i serviranim večerom za dvoje, što je mnoge podstaklo na razmišljanje da su Stanija i Asmin ponovo zajedno.

Fotografiju pogledajte OVDE.

Izvor: Espreso.rs

Related posts

‘CIKLUS MI KASNI’ Aneli priznala šta je najviše muči, pa otkrila da brine šta njeni misle o odnosu sa Janjušem!

Novi

Dvije plavuše u vrelom zagrljaju – SVI ZANIJEMILI KAD SU VIDJELI OVE FOTOGRAFIJE

Novi

“MORA DA BUDE SVESTAN KOGA IMA PORED SEBE” Džehva ima visoke kriterujme za odabir PARTNERA, a evo šta sve mora da ispuni IDEALNI..

Novi

Leave a Comment