Zvijezde

Objavljena fotografija maloljetne Nives Celzijus

Kontroverzna pjevačica Nives Celzijus, iako je prepoznatljiva po golišavim izdanjima i objavama, svojim stajlingom i ponašanjem često izaziva oprečne reakcije javnosti.

Sada je osvanula jedna fotka Nives i to prije 26 godina, kada je pjevačica proglašena za mis “Auto kluba”. Fotoreporter Željko Puhovski objavio je duplericu magazina Auto klub koju krasi Nives, a slika je nastala davne 1998. godine, kada je starleta imala svega 17.

– Bio je to naš drugi fotosešn i jedno sasvim drugo doba. Onda kada nije bilo ni fotošopa ni filtera, vreme kada je fotografija nešto značila. I kada fotograf nije znao što je postigao dok nije razvio film – rekao je Puhovski, koji je u svojoj karijeri snimio niz značajnih događaja, ali i na stotine ljepotica. Uprkos njenoj mladosti, sve je odrađeno vrlo profesionalno, Nives je stigla u pratnji agentkinje, nije bilo nikakvih neugodnosti ili srama.

– Slikao sam je još nekoliko puta posle i kad se sretnemo na nekom događanju, uvek mi bude drago – kazao je Puhovski svojevremeno za medije.

Fotografiju pogledajte OVDJE.

Izvor: Kurir

Related posts

Teodora Džehverović iskreno o zdravstvenim problemima i BOLU koji je preživela

Novi

AVA KARABATIĆ NA PARLAMENTARNIM IZBORIMA U HRVATSKOJ! Kandidovala se na predsedničkim, a pre 2 meseca izašla s lečenja!

Novi

MINA KOSTIĆ IMA 49 GODINA, A TELO DVADESETOGODIŠNJAKINJE! Golišav snimak sa bazena oduševiće sve muškarce, vide se svi ATRIBUTI

Novi

Leave a Comment