Skandal

“Ovo je krivično delo i odgovara se zatvorom”: Sita Ahmić bila u policiji, pokrenula postupak protiv Asmina

Sestra aktuelne rijaliti učesnice Aneli, Sita Ahmić, je demantovala navode da se nalazi na eksplicitnom video zapisu sa bivšim zetom Asminom Durdžićem.

U medijima se pojavio snimak na kojem se vidi Asmin kako ima intimne odnose u jednoj hotelskoj sobi, dok njegovi prijatelji gledaju, a Durdžić je rekao da je ta devojka Sita.

Anelina sestra je istakla da je otišla u policiju, te da će Asmin morati da dokaže izneto na sudu.

– Tužiću ga. Celo jutro sam se bavila time. Bila sam u policiji. Mislila sam da mogu da ga tužim samo novčano i zato se nisam trudila, ali su mi oni danas rekli da je ovo krivičn delo i da se odgovara kaznom zatvora. Ovo što je uradio je teško kazneno delo, tako da sam sve pokrenula, jer od njega se nema šta naplatiti, čovek doslovno nema kinte, nije imao ni za poklon detetu, već je moj rođak kupio tu neku narukvicu. Tako da, bila sam kod svog advokata kojeg sam ovde zakazala, uvezala ga sa advokatima u Srbiji, imam zakazan termin u austrijskoj ambasadi i pokrenuću sve moguće… Svi su mi izašli u susret, svi se saosećaju sa mnom u ovoj situaciji, ovo nije više “rekla-kazala”. Ti si pustio video na kojem se ne nalazim ja, nego neka prostitutka, svi smo čuli da je žena plaćena, da mu prijatelj govori: “Platili smo ti, treba da budeš sa nama celu noć” – rekla je ona i dodala da ne zna ko se nalazi na snimku, te čiji se glasovi čuju.

– Ne znam ko je na snimku. Ljudi su juče pisali da prepoznaju nekog Aladina pokraj njega, ja ne znam ništa o tome. Sve je jasno kao dan i nadam se najvećoj mogućoj kazni zatvora koja se može dobiti, a to je do pet godina – rekla je Sita za Informer.

Podsetimo, ćerka Aneli Ahmić i Asmina Durdžića nedavno je proslavila treći rođendan, a otac joj se tim povodom javno obratio, te čestitao divan dan.

On je otkrio da će se sa ćerkom čuti preko rođaka, međutim se niti čuo sa Norom, niti joj je poslao poklon.

Sestra rijaliti učesnice, Sita Ahmić, se oglasila i otkrila da nije uradio ništa od obećanog.

– Još uvek se nije čuo sa Norom, niti su stigli neki pokloni. Rekao je da će se preko Armana čuti sa Norom, Arman nam je juče poslao skrinšotove, gde mu je Asmin napisao otprilike: “Hej, poslao bih Nori poklon, ako budeš mogao da se čujem s njom. Danas će doći neko moj, pa će te pozvati, ako možeš”, on je potvrdno odgovorio. Kada mu je Arman rekao: “Mala je kod Site”, Asmin je negde napisao komentar: “Saznao sam da je mala kod Site, pošto je kod Site neću poslati novac, ona će ga potrošiti”, to mi je mama rekla da je videla – rekla je Sita i istakla da nije važan poklon, koliko kontakt sa Norom.

– Nije morao poslati ni poklon, mogao je pozvati malu. Ako nije hteo da pozove na moj, mogao je da pozove na mobilni moje dvanaestogodišnje ćerke, nikakav problem. To je šuplja priča, i da je pozvao mene, ja bih prihvatila poziv i dala telefon maloj. To su izmišljotine, to su laži. Asmin u porukama Armanu piše da šalje paket, a onamo u komentarima da neće da preda kovertu, jer ću ja potrošiti. Znate li vi koliko mesečno trošim na Noru?! Da ne preciziram sad cifru. Detetu je samo vrtić 400 evra, ima privatne treninge, a gde je garderoba, igračke, hrana, higijena, suplementacija… I onda on priča da ću ja potrošiti njegovih 500 evra koje je stavio u kovertu, ako je stavio?! Ma, daj, čoveče. On nema para, a ne može da pošalje poklon od 50 evra, jer zna da ću da ga izblamiram – rekla je ona.

– Zadnji put kad su slali paket njegovi, to je bila roba od Kineza. Prsluk da dete dobije upalu pluća! Rekla sam da je niskobudžetni paket, kao što i jesu. Oprostite, ali mi ne kupujemo takvu garderobu deci! Ako ti možeš kupovati rolekse i ne znam ni ja šta, ako si lovator, onda imaš i za dete. Ako ne možeš, ok, to je onda druga priča – zato sam ja to na neki način ponizila i opet ću, jer ako tako bude, onda dete smatraš ničim vrednim. Drugo je da nemaš, da skromno živiš, pa se širiš koliko možeš – to razumem. Ali, ti se k*rčiš, glumiš milionera, a šalješ paket garderobe u vrednosti od 150 KM. Mislim da nema keša, pa nije mogao da pošalje, a zna da ću ga isponižavati ako pošalje nešto što ne valja. Mogao je pozajmiti, ima i gde, ali šta se tu dogodilo, ne znam – rekla je Sita.

Ipak, kako je istakla, daje mu šansu i priliku da se danas nešto promeni, iako je devojčicin rođendan prošao.

– Hajde, sačekaćemo i današnji dan da vidimo. Nešto je muljao opet danas, pa ćemo videti. Sačekaćemo, evo… Rođendan je bio juče. Ma, samo da je pozvao… Ja u poklon ne bih gledala uopšte, kunem vam se. Juče je moj muž zvao moju decu na kameru, govori ova starija: “Dođi, tata te zove”, a Nora jadna, misli da nju zove Asmin, trči kroz celu kuću, viče: “Tata, tata”… Da ti se srce slomi! A on juče kači sliku, kao pati za detetom. Iskreno, nijedne sekunde ne verujem, pre desetak dana je opet pričao da sumnja da je to njegovo dete. Šta je pisao sve i njegov otac, užasno. Ni baba ni deda se nisu javili za Norin rođendan. Njegova sestra pisala “Tetkino zlato”, a znate li šta je meni pisala privatno?! Pisala mi je: “Aneli je donela kopile Asminu”, nego sam je ja blokirala. I ona sada piše: “Tetkino zlato”, psihopate – zaključila je Sita za Pink.

Izvor: Telegraf

Related posts

URNEBESAN SNIMAK TEE TAIROVIĆ USIJAO MREŽE! Mislila da je parfem, kad ono… Njena reakcija je HIT: “Kako to misliš?”

Novi

ŠOK NA NASTUPU EDITINE ARADINOVIĆ! Bivši dečko joj poslao buket, njena poruka puna masnih PSOVKI, a onda ZAVRLJACILA cveće (VIDEO)

Novi

(VIDEO) DESINGERICA PLJUVAO PO PUBLICI Reper ponovo šokirao javnost, fanove polivao pivom, a onda je uslijedilo ovo

Novi

Leave a Comment