Skandal

S kim spava Lea Keler?

Lea Keler je većinu ljeta provela na moru, spojila je ugodno s korisnim, najviše voli vrijeme provoditi na plaži i velike temperature, a i imala je priliku da naprave veliki broj saradnji s ljudima koji su dolazili na godišnji odmor.

-Na privatnoj plaži primjetila je jednog zgodnog muškarca, starije od nje ali ima mnogo stila. Lea se danima vrtila oko njega, ušli su u priču, počeli su “muvati” i preraslo je u veliku strast i ljubav. Mnogi su mislili da će biti samo ljetna šema, ali su ipak nastavili svoju romansu i nakon ljeta – otkriva za Estrada.ba najbolja drugarica Lee Keler.

Iako nije odmah znala ko je i čime se bavi, brzo je saznala da je pogodila premiju.

-Novi momak Lee Keler bavi se naftom, trguje širom svijeta i u mnogim je poslovima, važi za jednog od bogatijih ljudi u ovom dijelu Evrope – nastavila je priču drugarica atraktivne plavuše.

Lea Keler je postala poznata po svom profokativnom stilu i profilu na društvenoj mreži Onlyfans na kojoj objavljuje provokativni sadržaj i filmove koji su od nje stvorili poznatu ličnost.

-On zna čime se ona bavi i ne smeta mu, odlično razumije biznis i shvata da je to profitabilno i da je ona srećna što to radi. Dozvolio joj je da nastavi snimati sa svojim fanovima, dok on neće pred kamerama se snimati zbog svojih poslova. Njoj je to bilo jako važno i srećna je što je razumije i sama mi je često pričala da voli druženja i upoznavanja sa svojim fanovima – zaključila je priču drugarica Lee Keler.

Izvor: Estrada.ba

Related posts

DRAMA SE NASTAVLJA: Bebica ponovo navređao Teodoru, ona završila u SUZAMA!

Novi

“KOLEGA STISNUO VIŠE NEGO ŠTO JE TREBALO”: Snimak koji je zapalio mreže – Milica za mikrofonom, a grudi HAOS! (VIDEO)

Novi

JANJUŠEVA LJUBAVNICA SE JAVNO IZVINILA ŽENI! Aneli Ahmić se OVIM REČIMA obratila Eni, svi NEMO POSMATRALI

Novi

Leave a Comment