Zvijezde

Severina se oglasila i podelila srećne vesti, a evo i šta je poručila!

Pevačica Severina Vučković nedavno je izgubila starateljstvo nad maloletnim sinom Aleksandrom.

Ona je sina dobila sa Milanom Popovićem, s kojim nakon razvoda nije ostala u dobrim odnosima.

Aleksandar danas puni 12 godina, a Severina se tim povodom oglasila na društvenoj mreži Instagram.

Naime, ona je objavila fotografiju sa sinom i bivšim menadžerom Tomicom, a u opisu iste je Aleksandru čestitala rođendan.

– Pre 12 godina u Splitu je pao sneg… Moj Tomica je sa mnom otišao iz porodilišta da proslavi rođendan kod Graše. Zaspala sam oko osam sati i rekla: “Nemojte da me budite”, U 21:05 probudila me je doktorka i rekla: “Severina, vreme je, idemo u porođajnu salu”.

U panici sam uzela mobilni telefon da nazovem mamu. Na mobilnom telefonu je bila poruka od Tomice… „Ajmo, dušo, hop, hop, da Aleksandar i ja slavimo zajedno“. U 23:05 rođen je najlepši anđeo na svetu, a ja sam postala najsrećnija žena na svetu. Srećan rođendan sine… – napisala je Severina.

Severina se obratila Vrhovnom sudu

Inače, nakon što je izgubila starateljstvo, Severina je napisala otvoreno pismo Vrhovnom sudu

– Dragi Vrhovni sude… Dakle, s obzirom na to da ste javno objavili vašu odluku i to pre nego je meni odluka uručena, javno vam i dogovaram. Ja sam S.V. (a ne S.K., kako ste napisali u odluci). Mama kojoj ste uzeli dete, kako biste ispravili “neujednačenu sudsku praksu” i “greške u proceduri” u postupku koji se završio pre dve i po godine…

-Proceduralna greška se sastoji u tome da je, po vašem mišljenju, sudsko veće u postupku za starateljstvo trebalo da sasluša veštake, koji su nalaz pisali gotovo godinu dana ( a trebalo je da bude gotov za mesec dana) – napisala je ona i dodala:

– Znači, oboje veštaka, Grošić i Dijanić, koji su, uzgred, zadnji put videli moje dete pre tri i po godine, nisu usmeno obrazložili svoj nalaz, kažete. Na sud su pozvani. Dijanić se opravdala nalazom da je bolesna, a veštak Grošić da je kognitivno nesposoban.

-Svoj nedolazak na sud opravdao je, citiram: “Zbog nedostatka kognitivnih i intelektualnih sposobnosti, vezanih upravo za konkretan predmet”. Tim rečima doslovno. Pitam se je li možda bio i kognitivno nesposoban kad je radio nalaz ili kad ga je poslao? Ali to je druga tema…

– Dragi Vrhovni sude i poštovani dobri gospodine predsedniče Dobroniću, vidim da ste digli na web stranicu vaše institucije i razaslali medijima vašu presudu, doduše, kako se to kaže – anonimiziranu, dakle s inicijalima, čime ste tobože hteli zaštititi dete i stranke u postupku.

-Kako ste dete nazvali A.P., pretpostavljam da se ne radi o Andreju Plenkoviću, nego o mom detetu, pa vas ljubazno molim da pročitate moje otvoreno pismo. Pritom ste nepristojno zaboravili da ja nisam S.K., nego S.V., što je jedna vaša “proceduralna greškica”.

– P.S. posebno vas molim da obratite pažnju na video prilog (i pogledate ga do kraja!) koji se nalazi na kraju ovih slajdova, a u kojem govori LJ.P.V – navela je na kraju Severina.

Izvor: Hypetv.rs

Related posts

CICU ZA KOJOM UZDIŠE POLA SVETA NIKO NIJE PREPOZNAO! Navijačica harala Katarom, na plaži druga žena – pogledajte Ivanu!

Novi

Muž je VARAO sa najboljom drugaricom, ona mu sve oprostila – Sada nakon navoda da se UDALA, Aleksandra Subotić napravila VELIKU PROMENU

Novi

SPAVALA U ŠTALI I JELA HLEB OD STOČNOG BRAŠNA! Kaća Živković o teškom periodu – Ja na televiziji, a nemam pare za lek!

Novi

Leave a Comment