Rijaliti

SITA AHMIĆ SE JAVNO OBRATILA JANJUŠU! Evo šta je imala da mu poruči, Aneli zamolila za JEDNU STVAR pa odbrusila: Ja sam NEUNIŠTIVA

Marko Janjušević Janjuš danas je proslavio rođendan,a tim povodom čestitku mu je poslala i Sita Ahmić, sestra od Aneli, koja je imala samo reči hvale i podrške.

– Zete, želim ti da ti se sve želje ispune i da ovo još malo izgurate kako treba, bez svađe i bespotrebnih priča. Pustite vi šta je napolju, važno je da su svi živi i zdravi, a ja ću da se nosim sa ovim kao i do sada, budite bez brige i ne razmišljajte šta i kako, svako sam o sebi priča. Želim ti srećan rođendan, svi smo uz vas – napisala je Sita, pa dodala:

– Sestro draga, juče je počeo ramazan i stoga te molim da se ponašaš skladno tome. Što se svega tiče, ti znaš koliko to nama znači. Puno bi mi značilo da isposutš koliko možeš, pa koliko god to bilo u ovom mesecu. Zamoliću te takođe da se makneš od osoba koje nisu dostojna tvog jednog slova. Te osobe svakodnevno imaju gomilu tužbi, što od tebe, što od mene i samo neka nastave, ali ti sebe poštedi i ostani dama kakva jesi – istakla je Sita.

– Volimo te svi i svi te pozdravljamo, svi smo dobro, ne brini ništa. Ti znaš da je tvoja sesta neuništiva. Nastavi da se sređuješ i budeš najlepsa kao što si uvek bila, preparirane osobe ti nisu ni do kolena- poručila je Sita.

Izvor: Kurir/Pink

Related posts

Pukla BRUKA u programu uživo: OVO svi žitelji Mioninog mesta znaju – Stanislav sve JAVNO POTVRDIO (VIDEO)

Novi

‘EVO TI LEGENDO DA SE NE MUČIŠ!’ Janjuš bez premca izbacio Aneline stvari iz REHABA, ona ostala u šoku! (VIDEO)

Novi

POKUŠAO DA JOJ SE UVUČE U KREVET! Rajačić ZALEGAO na Majino mesto, želi da joj ZAGREJE postelju, ona svim SILAMA pokušava da ga IZBACI! (VIDEO)

Novi

Leave a Comment