Nekategorisano

SKINULA GAĆICE I POKAZALA NAJČUDNIJE TELO KOJE STE IKADA VIDELI: Ima najuži struk ikad i zapanjujuće veliku zadnjicu!

Grejsi Bon je atraktivna Latinoamerikanka iz Paname koja je neverovatno popularna na društvenim mrežama – samo je na Instagramu prati preko 4 miliona ljudi. Ona zarađuje i velike količine novca na poznatoj platformi OnlyFans, a sve zbog činjenice da je krasi neobična, netipična figura kakva je zaista raritet. Nekima se sviđa, neki su zgroženi, ali ova brineta svakako izaziva pažnju i brojne reakcije.

Fotogragije pogledajte OVDJE.

Grejsi ima neverovatno uzak struk, ali ogromne bokove i zapanjujuće veliku zadnjicu. Nije poznato da li se podvrgavala plastičnim operacijama ili ne, ali jasno je da je njena raskošna pozadina ima rekorderske dimenzije.

Ova 28-godišnjakinja redovno objavljuje zavodljive snimke i fotografije na kojima ističe svoje bujne atribute, pa je jasno da nema problema sa samopuzdanjem niti da je česte kritike ne pogađaju.

Njeni snimci su viralni i većina ima višemilionske preglede, a nedavno je Grejsi rešila i da se obnaži. Ona je podelila izazovnu fotku na kojoj pozira u ljubičastom, čipkastom grudnjaku i kratkoj suknji koju je spustila tako da svima pokaže da ne nosi gaćice.

Fotografija jasno akcentuje disproporciju između njenog struka i kukova, a upravo je to neretko predmet polemike ispod njenih objava. Mnogi smatraju da je to seksi i privlačno, ali je veliki broj onih kojima taj nesklad bode oči i ne libi se da uvrede Grejsi.

“Vulgarno, disproporcionalno i apsurdno”, “U sebi imaš više plastike od celog Atlantika”, “Imaš tako lepo lice, zašto si ovo uradila sebi”, “Ovo se zove lipedem, oboljenje, istražite i saznaćete”, “Toliko očita potreba da se bude u centru pažnje”, “Nije prijatno videti ovako neproporcionalnu figuru”, “Meni je ovo sramotno”, “Ne razumem – da li je ovo stvarno ili je u pitanju neki fotošop?”, “Ja mislim da ljudsko telo ne može ovako da izgleda”, samo su neke od opaski.

Izvor: Kurir

Related posts

Milica Dabović objavila erotski video koji je srušio sve tabue

Novi

SMRT “MALOG MRAVA” MISTERIJA JE I DAN DANAS: Kafanski boem popio pivo i pao na pod

Novi

BILA SA DVOJICOM FUDBALERA, PEVAČEM, ZAVRŠILA SA KRIMINALCEM Ovo je fatalna misica Dragana koja je SVEDOČILA UBISTVU SVOG DEČKA ŠKALJARCA

Novi

Leave a Comment