Nekategorisano

SNIMA FILMOVE ZA ODRASLE: Bivša rijaliti zvezda priznala – Bilo je dana kad nisam imala da jedem, sad imam stan u centru

Nekadašnja učesnica rijalitija Parovi i Zadruga Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, pre godinu i po dana je otkrila da je od snimanja i slikanja za Onlifens kupila stan u Beogradu.

Sada je u jednom intervjuu otkrila da je svi pitaju koliko zarađuje na ovoj platformi, ali da ona ne želi da otkriva cifru. “Svi me to pitaju, koliko se zarađuje na Onlifensu, a ja ne volim da pričam o tome. Iskreno, znam kako mi je bilo, bilo je dana kada nisam imala da jedem. Zato neću da pričam o tome”, rekla je Maca i priznala da je zbog “filmova za odrasle” radila zadnjicu, ali i da je zakazala novu operaciju.

“Radila sam lasersku liposukciju. Tu skidaju višak i ubrizgavaju u gu*u, ali u martu ću staviti i silikone. Biće malo veća kubikaža, ali ne previše, kičma me boli”, rekla je Diskrecija i otkrila šta misli o silikonima koje je u zadnjicu stavila Maja Marinković.

“Izgledaju kao pelena. Važno je i zašto to ona radi – ideš iz rijalitija u rijaliti, šta si uradila sa svojim životom? Njoj neće korekcije pomoći, moraš malo i mozak da uključiš, da imaš životnog iskustva”.

Maca je rekla i da dobro zarađuje, da ima stan u centru u novogradnji, ali da nije sponzoruša. Od muškarca želi da “ima svoj auto od 100.000 evra, da ima karticu od banke kao i ona i da je ne vodi u banju ako se njoj ide u Dubai”.

“Neka ima makar za avionsku kartu”.

Izvor: Mondo

Related posts

Kako “grmi” voditeljka Pinka u Dubaiju! Ima 45, izgleda kao zmaj, a treninzi i teretana za nju ne postoje

Novi

HRVATICI MUŽ FUDBALER NE PLAĆA ALIMENTACIJU, LJUDI OSULI DRVLJE I KAMENJE NA NJU: Evo zašto se RAZVELA od Dina

Novi

Dvije plavuše u vrelom zagrljaju – SVI ZANIJEMILI KAD SU VIDJELI OVE FOTOGRAFIJE

Novi

Leave a Comment