Skandal

ŠOK PRIZNANJE STARLETE: Svi zanemeli kad su ovo čuli, ŠTA ĆE JOJ PORODICA REĆI?

Starleta Nataša Šavija kaže da se najbolje oseća kad je bez odeće, a ako je suditi po njenim društvenim mrežama, sad snima eksplicitni sadržaj više nego ikad!

Pozvala je pratioce preko Instagrama da posete njenu stranicu Onlyfans, gde redovno plasira erotske fotografije, a uspela je da sebi podigne cenu nakon skandala s bivšim zadrugarom Stefanom Karićem, koji je fizički nasrnuo na nju posle svađe koju su imali.

– Posle skandala o kom je brujala javnost nisam mogla da se snimam za Onlyfans, a tu sam imala dobru zaradu. Pričala sam da sam renovirala kuću od tog novca, naravno, malo mi je pomogao i otac, pa smo zajedno uložili. Tek nakon što su mi lekari sada sredili oko koje je bilo skroz spalo od siline udarca, ponovo sam ona stara. Od žene koja nije smela da izađe iz kuće posle skandala došli smo do toga da ponovo povratim samopouzdanje i nastavim dalje – rekla je Šavija pa dalje objasnila da njeni kod kuće nemaju uvid u sadržaj koji snima:

– Moji znaju otprilike kako ovaj sajt za koji se snimam funkcioniše, ali zašto bi gledali šta izbacujem? Sajt je zaključan za sve koji nisu pretplaćeni, a da biste imali pristup svemu što objavljujem, morate da budete član, odnosno platite iznos za ceo mesec.

Inače, Šavija je podigla cenu na 20 dolara mesečno za sve koji žele da pristupe njenom sadržaju, a postoje i popusti s vremena na vreme, koje starleta reklamira po društvenim mrežama, pa tako dolazi do veće zarade. A sada je stavila i da daje popust od 50 posto za nove članove.

Izvor: Hypetv.rs

Related posts

SRPSKA VODITELJKA POTPUNO GOLA NA MREŽAMA! Telo prekrila KUPKOM, pa pozirala u kadi: “Koliko si dobra, haos”

Novi

Učesnica Elite iznela skandalozne stvari: “IMALA SAM TROJKU SA DEČKOM I NJEGOVIM DRUGOM”

Novi

S kim spava Lea Keler?

Novi

Leave a Comment