Lifestyle

STELA OTKRIVA ŠTA SU JOJ PLANOVI: Ovo se od nje nije očekivalo

Stela Pavičić u intervju za Estrada.ba govorila o svom dosadašnjem radu, u čemu uživa i šta voli raditi.

Svestrana si ličnost, kako bi opisala sebe ljudima koji te ne znaju, ko je Stela?

-Svestrana sam osoba, uvijek mi je to najteže pitanje ,jer kako opisati samoga sebe? Neki ljudi te vide kao veselu, nježnu i zabavnu osobu, neki kao bahatu i hladnu, a sve zavisi od mene, koliko dopustim ljudima da me upoznaju. Ko je Stela? Pa prije svega rekla bih da sam komunikativna, iskrena, znatiželjna, veliki sam humanista, volim životinje, putovanja, pozorište, muzeje, kino, nisam ljubitelj izlazaka po klubovima, radije biram izlazak u neki fini restoran ili možda na mjuzkl, dodat ću još da sam pola anđeo pola vrag, zavisi o situaciji.

Šta su tvoja zanimanja?

-Šta se zanimanja tiče, kao što znate svestrana sam, tako da imam i razne hobije, ne bojim se iskušavat svoje kapacitete, volim kuhati, bavim se tarotom, crtanje me opušta, pričam dva strana jezika (Njemački i Engleski) želja mi je da naučim i Španjolski, također volim i knjige, najdrazi su mi psihološki trileri, željela bih jednog dana, ako bude prilike, napisat vlastitu knjigu.

U čemu uživaš?

-Uživam u majčinstvu i provođenju vremena sa svojom porodicom, modeling mi je je posao ali mogu reći sretna sam što radim posao koji volim jer uživam u njemu.

Uživaš u pravljenju provokativnog sadržaja?

-Volim pravit fotografije, sad da li je u donjem rublju ili nešto više, za mene je to jedna vrsta umjetnosti, mnogo je truda i vremena potrebno za kvalitetne slike i videe, volim taj posao i naravno uživam i veselim se svakoj novoj saradnji .

Šta novo možemo očekivati od tebe?

-Prije svega kvalitetan sadržaj, ekipa s kojom sarađujem je vrlo poznata, npr.s Enom Friderich. Osim što je sex simbol, takođe je prekrasna osoba i žena velikog srca, naravno, tu je i Karlo Kis kreator Bang i Model art stranice koje su vrlo uspješne i kako vrijeme ide bit će sve uspješnije. Šta još možete očekivati? Od mene uvijek neočekivano upravo zbog te moje svestranosti.

Izvor: Estrada.ba

Related posts

BALATON: Ljubav

Novi

TAMARA RADMILOVIĆ U OZBILJNOM POSLU: Pogledajte šta radi i kako zarađuje

Novi

Leave a Comment