Showbiz

Teodora Džehverović završila u bolnici! Na Badnje veče operisana!

Teodora Džehverović operisana je na Badnje veče, a sada se oglasila iz bolnice i objasnila kako se oseća, ali i kakvu dramu je preživela baš na praznik.

Teodora je, naime, objavila sliku iz bolničkog kreveta i obavestila svoje pratioce da joj ova godina nije počela baš najbolje, jer je operisana na Badnje veče.

– Dragi moji, za mene su iskušenja od prvog dana ove godine. Taman što je počelo da i bude bolje, dobila sam strašne bolove u stomaku. Na Badnje veče sam operisana. Imala sam cistu na jajniku koja je pukla i stanje mi se zbog toga pogoršalo – započela je Teodora, a onda dodala da se sada oseća bolje:

– Za sada je sve u redu, sem što me naravno rane bole, ali se nadam da će to sve biti dobro i da će da zaraste sve kako treba. I pored toga, ne menjam mišljenje da će ovo biti jedna predivna godina kojoj se svim srcem radujem – napisala je pevačica.

Podsetimo, zdravstveno stanje pevačice Teodore Džehverović je već neko vreme bilo narušeno, zbog čega je morala i da otkaže nastupe.

Izvor: Hypetv.rs

Related posts

Hitno se oglasilo TUŽILAŠTVO povodom slučaja Harisa Džinovića i Meline: Evo ŠTA SLEDI nakon izrečene mere od strane policije

Novi

CECA USTALA ZBOG NJE U ZVEZDAMA GRANDA – “DOĐI DA TE LJUBIM, BRE”! Životna priča Ivane iz Subotice KIDA DUŠU

Novi

ANELI SVE ŠOKIRALA SVOJOM IZJAVOM: Ovo niko od nje nije očekivao, EVO ŠTA JE PORUČILA

Novi

Leave a Comment