Skandal

Učesnica Elite iznela skandalozne stvari: “IMALA SAM TROJKU SA DEČKOM I NJEGOVIM DRUGOM”

Mnogi su ostali šokirani tokom, ali i nakon njenog izlaganja sinoć u Eliti.

Sinoć je u Eliti, u toku emisije “Pitanja novinara”, Sneža iznela brojne skandalozne stvari iz svog privatnog života.

Ona je odgovarala na brojne optužbe koje je iznosio njen partner i to javno, a onda priznala da je imala trojku, i to sa njenim dečkom i njegovim najboljim drugom!

– Kako reaguješ na optužbe Darijanove majke da si aljkava i da si u njenoj kući ostavila prljavštinu i buđ?

– Mislim da je dotična mnogo gora od mene, to što sam zatekla u toj kući to je diskutabilno, ona nije mogla da zna kakva sam pošto nismo živeli na istom spratu. On je dobijao inspekciju i pre mene, ja nemam nikakvu vezu sa tim. Ostavila sam testament jer su mi se mnoge ružne stvari desile, pa da se osiguram, sestra mi je rekla da neću nikad imati decu. Otac mi je rekao da sam ku*va i da nisam njegova ćerka, to je rekao preko spikerfona. Imala sam trojku to nikad neću da poričem, nikad nisam bila žrtva i nemam čega da se stidim -rekla je iskreno Sneža.

– Nije lepo da se tako kaže za nju da je kao vampir, možda je ona samo zabrinuta za mene, samo želim da joj poručim da sam dobro i da ne brine – priznao je Dorijan.

– Jel te nije sramota to što radiš Sneži, ponižavaš je da je bila u ludnici? -rekao je Darko.

– Ja samo tako reagujem na pretnje, sad me je strašno sramota što je pričala u trojci, pričala je i o masturbaciji dok razmišlja o Đedoviću. Sneža je htela da počisti i u restoranu i sve, moja majka je videla nešto u sobi dok smo mi ulazili zato što smo ostavili haos zbog preranog ulaska. Imam teskobu i bol, neko ludilo osećam već duže i sebi postavljam pitanje kako je moguće da sam otišao kod nje na jednu kafu i ona me odma omađijala, ko zna kakve su tu magije u pitanju – odgovorio je Darijan.

Izvor: Hypetv.rs

Related posts

Stanija pokazala ogromne gole grudi

Novi

NOVI ESTRADNI RAT?! Ova pevačica je velika PRETNJA Tei Tairović, zadala joj BOLAN UDARAC: Ne zanima me da li će se LJUTITI!

Novi

TREBA DA DAŠ POLNI ORGAN NA TACNI DA PREHRANIŠ DETE? Sanja Marinković “rešetala” Dabovićku – pitala za NAJSTARIJI ZANAT

Novi

Leave a Comment