Showbiz

Zašto je Maja Marinković najveća zvijezda na estradi?

Od svog prvog pojavljivanja u medijima kao učesnik Zadruge 2 Maja Marinković je promijenila estradnu scenu.

Atraktivna i željna medijske pažnje sa prirodnim talentom da uvijek bude u centru pažnje koji pomiješan sa burnim temperamentom stvorio je od Maje Marinković jednu od najpopularnijih starleta.

Spremna na skandale koji su obilježili njenu dosadašnju karijeru Maja Marinković je postala osoba čije ime znači rejting, popularnost, čitanost – jednostvano šou biznis više nije moguć bez nje.

Rijaliti s njom i bez nje nije isti, ona stvara svojim temperamentom nevjerovatne situacije koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, scene koje se prepričavaju i iznova i iznova gledaju, druge učesnike dovodi do ludila, primorava ih da se trude više da ih ne bi u potpunosti prekrila sijenka Maje Marinković.

Jedinstvena, svoja, tvrdoglava, osoba koju ili vole ili mrze, ali jedno je sigurno – niko prema njoj nije ravnodušan, a u šou biznisu je to najvažnije.

Maja Marinković je fenomen koji privlači pažnju, uživa u svojih pet minuta popularnosti i u tome je ne treba pokušavati spriječiti, jer ona ostvaruje ono što poželi i niko u životu ne želi da mu se dva puta desi problem s Majom Marinković.

Maja Marinković ima samo dvadeset i pet godina i niko ne zna šta ona još sve može, samo je jedno sigurno – o Maji Marinković će se tek pričati.

Izvor: Estrada.ba

Related posts

KAMERE SVE SNIMILE: Pogledajte neočekivano ponašanje Tee Tairović (VIDEO)

Novi

EKSKLUZIVNO: Evo šta je snimila Maca Diskrecija, NEĆETE VJEROVATI (FOTO)

Novi

AFRODITA OTKRIVA: Od filmova zaradim BRUTALNU KOLIČINU NOVCA, EVO ŠTA MI DONOSI ZA DAN ZARADU VEĆ OD PROSJEČNE PLATE

Novi

2 0 komentara

posle MILJANE 16. Oktobra 2023. at 12:10

posle MILJANE KULIC!

Reply
izolacija 16. Oktobra 2023. at 12:16

Najveca krpa,tacno! Minu Vrbaski je nadmasila! Niko nije tolika k kao Maja: je*ala se u izolaciji sa Carem a tu u izolaciji i Janjus. Je*ala se u izolaciji sa Corbom a u izolaciju dolazio Janjus. To zaista moze samo najveca krpa.

Reply

Leave a Comment