Skandal

ZNAĆE CELA SRBIJA, IMAM IME I PREZIME! Tijana o osobi koja joj je zapalila auto – Izblamiraću je da joj neće biti dobro!

Tijana Ajfon još se nije oporavila od incidenta kada joj je neko zapalio kola, a sada je otkrila da će osobu koja je to uradila da izblamira pred celom Srbijom.

U julu 2023. godine u ranim jutarnjim časovima straleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon doživela je ogromnu neprijatnosti i stres kada joj je ispred zgrade u kojoj stanuje zapaljen automobil. Nepoznata osoba je u njen automobil ubacila flašu sa zapaljivom tečnošću, a šteta je bila velika.

Kako sama kaže, ona zna ime i prezime osobe koja je to učinila.

“Ježim se kad god se setim. Posle smrti najbližih u porodici, meni je to najveća trauma. To je nešto što ne želim ni najgorem neprijatelju. Ostavilo je baš dubok trag u meni. Suđenje je u toku, 14. decembra imam ročište. Idem da dam izjavu, zvali su me. Od letos me nisu zvali jer su bili odmori… Znam ime i prezime, ali meni je nebitno ko je to uradio. To može da uradi svaki klinac za 100 ili 200 evra, meni je bitno ko je nalogodavac toga”, rekla je Tijana, koja je potom otkrila da pretpostavlja ko je počinilac.

“Pretpostavljam, a kad budem dobila napismeno, znaće cela Srbija. Toliko ću izblamirati tu osobu da neće biti dobro. Znam ko je, ali ne bih još da pričam. Kako vreme ide, sve više pričam, za 6 meseci možda nešto više kažem”, otkrila je Tijana.

Nakon incidenta, Tijana je kupila novi, za koji ističe da nije bolji od prošlog: “Prodala sam auto, ima ljudi koji otkupe automobil u takvom stanju, pa ga srede. Pošto sam sišla na vreme, komšija mi je pomogao da ga spasim. Kupila sam drugi. Nije bolji, ali hajde. Ne bih o ciframa, ali košta… To mi je baš onako slaba tačka, taj auto, to je moja najveća ljubav. Sve me nervira kada pričam o autu”.

Izvor: Telegraf

Related posts

KAKAV SUKOB MAJE I JANJUŠA: Ovo morate vidjeti, VELIKI SUKOB U ELITI

Novi

JOSIPA OBJAVILA BRUTALAN VIDEO: Sve se vidi, POGLEDAJTE KAKVO TIJELO IMA (VIDEO)

Novi

VRCKALA POLUGOLA, PA SE POLILA VODOM NASRED BINE! Šok kadrovi osvanuli na mrežama – Ema Radujko izazvala HISTERIJU!

Novi

Leave a Comment